Marian Enache - Creative Director Brandstalk; Sorin Predescu in echipa de inovatie The Group
Duminca, 02 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Marian Enache preia stafeta conducerii departamentului de creatie al agentiei Brandstalk de la Sorin Predescu - fostul director de creatie care a fost promovat in cadrul echipei de inovatie constituita la nivelul holdingului The Group, anunta o informare a companiei remisa AdPlayers.
 

Cu noua ani in publicitate, Marian Enache (36 ani) s-a alaturat agentiei de creatie Brandstalk in martie 2007 ca Senior Copywriter. A intrat in publicitate pe pozitia de copywriter la Spotlight Advertising, dupa care a mai lucrat in departamentele de creatie ale Grey Worldwide Bucharest, Lowe Worldwide Bucharest, DDB Bucharest, Mercury Promotions sau Publicis Romania.

 

„Marian (Enache n.r) a aratat un spirit proaspat si inovator, s-a dovedit a fi foarte creativ si un bun coechipier”, a declarat Roxana Memetea, Managing Partner Brandstalk. „Am incredere ca va reusi sa dezvolte unul dintre cele mai puternice departamente de creatie din piata, realizand in acelasi timp campanii eficiente atat pentru clientii nostri, cat si pentru noi”

 

Potrivit agentiei, principalul obiectiv al lui Marian pentru anul 2008 este consolidarea departamentului de creatie al Brandstalk si dezvoltarea unui sistem de evaluare interna a campaniilor realizate de agentie.

 


PUBLICITATE: