Manageri noi la Propaganda
Miercuri, 17 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia Propaganda a recrutat sau promovat noi oameni la departamentul de Client Service, anunta oficialii de relatii publice ai agentiei.

Manageri noi la Propaganda

Sonia Vlad (foto) este Account Manager în cadrul agentiei Propaganda si coordoneaza conturile Friesland Foods (Napolact, Dots), Terapia Ranbaxy (Fiobilin, Furazolidon), Radio Guerrilla si Finans Leasing.

Potrivit agentiei, noul account manager a lucrat înainte la McCann Erickson si la Brands&Bears pentru o serie de marci precum Vodafone, Kleenex, Rama, UBF, BIC, Winchester, Stalinskaya, Mailers, Kentauros. Vorbeste fluent engleza, dar spune ca mai stie si franceza, germana si spaniola.

Manageri noi la Propaganda

Mihaela Giurca - 28 de ani (foto) a fost promovata Account Manager in cadrul agentiei Propaganda. Ea lucreaza în Propaganda din 2005, fiind Account Executive pe o serie de conturi printre care se afla Centre Ville, Howard Johnson, Radio Guerrilla, Terapia Ranbaxy, Procter&Gamble, Finans Leasing.

Manageri noi la Propaganda

Maria Buzea - 24 de ani (foto) a fost numita recent Senior Account Executive în cadrul Propaganda. Vine de la McCann-Erickson si, dupa cum spune agentia, la Propaganda va administra conturile Coty Cosmetics, Solvay Pharma si Sphera Building Center.

Manageri noi la Propaganda

Elena Stefan  - 24 de ani (foto) este Account Executive la Propaganda. Absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice „David Ogilvy” din Bucuresti, reprezentantii agentiei spun ca ea a fost responsabila, pâna de curând, de activitatea de traffic din cadrul agentiei.


PUBLICITATE: