Imedia Network a lansat portalul TopSanatate.ro
Miercuri, 03 August 2005

( AdPlayers.ro ) Imedia Network a lansat TopSanatate.ro, portal dedicat tuturor celor interesati de mentinerea unui stil de viata sanatos. Publisherul de media online a ajuns astfel la site-ul cu numarul 15, dupa nume precum Eva.ro, BizCity.ro, Bumerang.ro, BusinessRomania.ro, eAstrolog.ro, Ziare.com.

“Portalul TopSanatate.ro raspunde unei tendinte tot mai evidente in preferintelele romanilor, al caror interes fata de sanatatea lor si a familiei este in crestere” afirma reprezentantii Imedia. “Conceptul editorial al portalului este acela de a oferi cititorilor sai informatii utile pentru sanatatea lor, intr-un limbaj accesibil. Aceste informatii vor fi oferite cu sprijinul doctorilor specializati in diferitele arii ale medicinei si al psihologilor”

Dupa cum spun reprezentantii Imedia, lansarea TopSanatate.ro va beneficia de o campanie puternica de promovare, atat on-line cat si off-line. Campania on-line va implica resurse complexe de comunicare. Va fi folosit un mix de comunicare, fiind implicate atat solutii conventionale de promovare on-line cat si solutii neconventionale (bannere in formate mai putin traditonale).

In cateva zile, portalul are deja zilnic, potrivit Trafic.ro, mai mult de 1.000 de vizitatori unici si aproximativ 10.000 de pagini afisate.

Publicul tinta al site-ului, spun oficiali, il reprezinta persoanele cu varsta cuprinsa intre 24 – 35 de ani, din mediul urban, care au putin timp liber la dispozitie si tocmai de aceea au nevoie de solutii practice, usor de aplicat, pentru a fi in forma. ( Iulian Toma)


PUBLICITATE: