Directorul General al Radio Total, Tudor Musat, a demisionat
Miercuri, 19 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Directorul general al Radio Total, Tudor Musat, a decis sa se retraga din functia pe care a ocupat-o in ultimii doi ani. Potrivit unei informari remise AdPlayers, Musat a parasit deja si pozitia de membru al consiliului de administratie al SC Expresiv SA, societatea detinatoare a licentei postului de radio.

“Am avut ca prioritati mentinerea statiei, credibilitatea, reputatia, prezenta pe piata, ma bucur ca am reusit sa traversam impreuna perioade variate din istoria postului. Acum e momentul ca viziunile noi din cadrul trustului sa fie armonizate si puse in practica de altcineva cu forte proaspete”, declara Tudor Musat.

Potrivit reprezentantilor postului, Tudor Musat a decis inca de la sfarsitul anului trecut sa renunte la functiile detinute, din motive personale, urmand sa fie gasit un inlocuitor care sa gestioneze proiectele in derulare ale statiei.
 

/ BIO

Tudor Musat a lucrat la Radio Total inca din 1993, de la infiintare, cu o pauza de doi ani si jumatate petrecuta la BBC World Service Londra. La postul de pe 96.9 FM el a ocupat functiile de redactor-sef, director de programe si, din ianuarie 2006, pe cea de director general.


PUBLICITATE: