Adentity comunica pentru Yacht Club Regal Roman
Vineri, 26 August 2005

( AdPlayers.ro ) Adentity comunica redeschiderea scolii de yachting de catre Yacht Club Regal Roman (Y.C.R.R.). Demarata la inceputul lunii august, agentia de consultanta in relatii publice si comunicare promoveaza reluarea la Bucuresti a cursurilor scolii de navigatie destinate publicului larg ale Yacht Clubului Regal Roman.

Cursurile de navigatie ale  Y.C.R.R. sunt la a doua editie, iar Adentity crede ca nu este exclus ca sa se organizeze si o a treia etapa pana la sfarsitul acestui an. In comunicarea redeschiderii scolii, agentia precizeaza ca absolventii cursurilor pot deveni membrii ai Yacht Clubul Regal Roman, alaturandu-se astfel unor personalitati precum MS Regele Mihai I, Printul Dimitrie Sturdza, Calin-Popescu Tariceanu, Sergiu Celibidache, Adrian Sarbu, George Copos sau Constantin Balaceanu-Stolnici.

Agentia de relatii publice face si o trecere in revista a istoriei clubului, putin cunoscuta marelui public. Y.C.R.R. incepe in anul 1921, odata cu infiintarea Yacht Clubului Roman, al carui scop declarat era crearea si dezvoltarea sporturilor nautice in Romania. In 1924, Yacht Clubul Roman a dobandit personalitate juridica, iar regele Ferdinand I a devenit Comodorul Clubului; tot atunci, clubul si-a schimbat titulatura, numindu-se Yacht Club Regal Roman. Din 1936, Y.C.R.R. devine, prin Legea de organizare a Ministerului Aerului si Marinei, reprezentantul oficial al Romaniei in competitiile nautice internationale si organismul de legatura cu organizatiile similare din strainatate. In 1937, sediul Clubului s-a mutat de la Constanta la Bucuresti. Y.C.R.R. numara la acea data peste 200 de membri si dispunea de baze la Eforie, Mamaia si in Bucuresti, pe lacurile Herastrau si Snagov. 

Dupa ce a fost suspendata de inceperea celui de-al doilea razboi mondial, , Clubul a fost reactivat in anul 1999 , iar in anul 2002, Majestatea Sa Regele Mihai I de Romania a acceptat solicitarea Clubului de a-Si relua vechile prerogative de Comodor. Clubul a revenit la vechile insemne si la denumirea de YACHT CLUB REGAL ROMAN.

Adentity este o agentie de consultanta in relatii publice si comunicare care si-a inceput activitatea la jumatatea anului 2003. Dupa cum sustine agentia, din aprilie 2004 Adentity a primit afilierea la Chime Communications UK, grup de comunicare afiliat la reteaua internationala WPP.

Dupa cum sustin reprezentantii agentiei pe noul website - adentity.ro, semnat de Concept je143, printre clientii din portofoliul Adentity se numara, pe langa Yacht Clubul Roman, nume precum Romprod ( Sapte Izvoare ), Ministerul Agriculturii, Ministerul Mediului, ANSIT, Fundatia Noi, Programul Fabricat in Romania, ARO, Campofrio, BCR, Policolor, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, ARACO, ABC Plus Media, Elcar, Siveco . ( Iulian Toma )

PUBLICITATE: