Platforma de streaming video Tubi sare pe Netflix. Invitatie la filme premium gratuit.
  Aflata in cea mai mare campanie de comunicare OOH, platforma de streaming invita utilizatorii sa acceseze gratuit filme si continut premium TV. Campania poate fi vazuta pe strazile din Statele Unite.
A treia stagiune de Teatru in TVR. La Gradina Moliere, incepand de vineri, 26 iulie, de la ora 20.30
  „Textul este maret. Este una dintre capodoperele lui Cehov. Sigur, e o piesa scurta, dar spectacolul de o ora se petrece in timp real, in sensul in care toate intamplarile se desfasoara pe durata acestei ore”, spune Marius Bodochi, pe care publicul il va vedea in Ursul, de A.P. Cehov (Teatrul Coquette), alaturi de Ruxandra Balasu si Gabriel Costan.
Kiss FM, Magic FM si Rock FM promit ONE! Cel mai mare festival al muzicii romanesti.
Seria de evenimente artistice din cadrul festivalului va debuta pe 26 iulie si isi propune sa transforme Piata Ovidiu din Constanta in cel mai fierbinte loc de pe litoralul romanesc, timp de 4 weekend-uri.
Investitii de 2 milioane de euro anual in productiile si promovarea proiectelor Global Records
  Potrivit Global Records, muzica romaneasca este la fel de apreciata si ajunge sa aiba acelasi numar de play-uri ca cea de afara, iar hituri semnate de artisti precum The Motans, Carla’s Dreams, INNA, Delia, Irina Rimes sau Minelli domina playlistul posturilor de radio alaturi de piese internationale.
Simona Halep sta 100% pe Instagram. ,,Facebook nici nu am in telefon" spune campioana de la Wimbledon in premiera in conferinta de presa cu instagrammeri InstaStories
  Simona Halep sta „100% pe Instagram”. „Facebook nici nu am in telefon” a spus campioana de la Wimbledon intr-un interviu in premiera, in conferinta de presa cu instagrammeri InstaStories. Campiona a mai dezvaluit ca petrece in jur de o ora pe zi atunci cand intra pe Instagram
57 Milioane EUR, piata de publicitate online in 2018. Video - cea mai mare crestere: 67%
Potrivit datelor celei mai recente cercetari - Romanian Online Advertising Study ( ROADS ), elaborat de IAB Romania in colaborare cu PWC Romania, Programmaticul si Mobile isi aloca tot mai mult din bugete. Pe intreg anul 2018, Display Embedded, Social Media si Video raman cele mai importante formate: 76% din piata.
12 artisti din zece tari, pe scena Festivalului Cerbul de Aur. Ce vor canta din repertoriul romanesc?
  Juriul selectiei - Crina Mardare, Catalin Catoiu, realizatorii de emisiuni radio Felix Crainicu (Radio Romania), Oliver Simionescu – DJ Olix (Kiss FM), Andreea Remetan (Virgin Radio), Liana Stanciu, jurnalist TVR si Gabriel Scirlet, regizor muzical TVR – a ales cei 12 finalisti ai concursului international de interpretare.
Premii de peste 55.000 EUR la Cerbul de Aur 2019: 71 de artisti din 21 de tari s-au inscris la concurs
  Potrivit TVR, 71 de artisi din 21 tari, precum Africa de Sud, Italia, Israel, Rusia, Australia, Romania sau Germania, au intrat in cursa pentru un bilet pe scena festivalului de la Brasov.
1 din 2 romani din publicul activ au vazut la TVR1 calificarea Romaniei U21 in semifinalele EURO 2019
Unul din doi telespectatori din publicul activ, mediul urban, a vazut la TVR 1 jocul Nationalei U21 cu Franta pentru calificarea in semifinalele Campionatului European U21: 692.000 de telespectatori (rating mediu de 16,2% si cota de piata medie - 46,1%).
1 din 3 romani din publicul activ (comercial) au urmarit victoria Romaniei U21 contra Angliei U21. TVR1, lider pe toate segmentele de de audienta
Minutul „de aur” al partidei comentate de Marian Olaianos si Emil Hossu-Longin s-a inregistrat, la nivel national, la ora 21.20, cand, 2.598.000 de telespectatori (rating de 14,6% si share 35,5%) priveau la TVR 1 lupta tinerilor din Nationala de tineret U21 impotriva Angliei
 
PUBLICITATE: