Intalnire intre Ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman si Ambasadoarea Austriei, Isabel Rauscher, la Teatru in Gradina TVR
Vineri, 07 August 2020


Teatru in Gradina TVR.
Credit: TVR

AdPlayers. info

In cea de-a patra stagiune Teatru in TVR, organizata de Televiziunea Romana, spectacolul „Mazurka” s-a jucat in Gradina TVR in seara de miercuri, 5 august, in prezenta unor inalti reprezentanti diplomatici: Ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman, Ambasadoarea Austriei, Isabel Rauscher, precum si regizorul si autorul spectacolului, Alexander Hausvater.

Teatrul Dramaturgilor Romani a prezentat miercuri seara spectacolul „Mazurka”, de Alexandru Hausvater, la care au participat Ambasadorul Statelor Unite Adrian Zuckerman si Ambasadoarea Austriei Isabel Rauscher. Inaltii oaspeti au fost intampinati de Presedintele-Director General SRTv, Doina Gradea, de coordonatorul Casei de Productie TVR, András István Demeter, precum si de Christel Topescu - membra in Consiliul de Administratie al TVR.

Credit: TVR

Spectacolul s-a jucat in Gradina TVR, in prezenta regizorului Alexander Hausvater.

Un interviu cu ambasadoarea Austriei, Isabel Rauscher, realizat cu aceasta ocazie de jurnalista Christel Ungar, va putea fi urmarit in zilele urmatoare in emisiunile TVR.

Avand in distributie pe Lari Giorgescu, Gavril Patru si Antoaneta Cojocaru, „Mazurka" este o reprezentatie emotionanta, o odisee in mitul lui Chopin: GENIUL muzical si OMUL Chopin. Spectacolul nu este unul biografic, ci este realizat sub cheia replicii „Toti iubesc muzica, dar nu si omul” – si aduce in prim plan pe omul Chopin, incapabil sa iubeasca, sa mentina o relatie. Cei care nu au reusit inca sa vada acest spectacol sunt asteptati in Gradina TVR pe 26 si 27 august, de la ora 21.00, cand echipa Teatrului Dramaturgilor Romani va oferi publicului noi reprezentatii.

In parteneriat cu o serie de teatre din Bucuresti, Televiziunea Romana gazduieste proiectul „Teatru in TVR” – unul dintre cele mai prestigioase proiecte anuale ale TVR. Editia de anul acesta aduce publicului 18 spectacole, sustinute de 11 trupe, in 55 de zile cu tot atatea reprezentatii. Pana pe 13 septembrie, spectacolele se desfasoara in aer liber, in gradina TVR – un spatiu sigur, in care spectatorii intalnesc nume imprtante ale scenei teatrale romanesti – actori, regizori, scenografi.

Programul reprezentatiilor din fiecare saptamana, precum si alte informatii utile legate de siguranta participantilor, reguli pentru accesul la spectacole si achizitionarea biletelor sunt publicate pe site-ul TVR, in sectiunea „Teatru in TVR” (http://www.tvr.ro/teatruintvr.html#view).

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: