Fara reclame, fara pauze, fara intreruperi. Telecinemateca se intoarce la TVR 1, in fiecare marti.
Marti, 15 Septembrie 2020

 

Credit: TVR

Din 15 septembrie, „Laleaua neagra”, „Fanfan la Tulipe”, „Zorro”, „Omul cu masca de fier”, „Leul din Teba”, „Contele de Monte-Cristo” sunt cateva dintre titlurile ce se vor afisa, marti seara, de la ora 22.20, pe ecranul TVR 1. Fara pauze, fara intreruperi, fara reclame, sub bine-cunoscutul generic al „Telecinematecii”.

AdPlayers. Info

Din aceasta toamna, iubitorii filmelor de colectie sunt asteptati in fata micilor ecrane in fiecare seara de marti, pe principalul post al Televiziuii Romane. Western-uri in stil italian, filme de capa si spada, actori care au scris istorie in cinematografia mondiala isi vor asterne povestile la „Telecinemateca”, una dintre cele mai indragite si longevive emisiuni TVR. Pentru ca „Telecinemateca” se intoarce la TVR 1, cu multe piese valoroase pentru colectionari. Din 15 septembrie, la ora 22.20.

Potrivit postului public de televiziune, nu vor lipsi de la TVR 1 aventurile muschetarilor, ale eroilor de legenda, seducatori, imprevizibili, razbunatori, spectacolul din ringul gladiatorilor, povestile de dragoste printre gloante sau iubirile intre doua dueluri, cu sufletul la gura. Ecranizari ale unor romane celebre sau productii cinematografice care au facut inconjurul lumii ne vor sta, de acum, intr-un buton de telecomanda: „Laleaua neagra”, „Fanfan la Tulipe”, „Zorro”, „Omul cu masca de fier”, „Leul din Teba”, „Contele de Monte-Cristo” sunt cateva dintre titlurile ce se vor afisa, marti seara, pe ecranul TVR 1. Fara pauze, fara intreruperi, fara reclame.

Fanii Telecinematecii vor regasi actori ale caror nume vor ramane pentru totdeauna in istoria cinematografiei mondiale - a marii cinematografii mondiale: Alain Delon, Jean Marais, Gerard Philippe, Gina Lollobrigida, Bourvil, Giuliano Gemma – si acestia sunt doar cativa dintre ei!

Pentru prima intalnire, „Telecinemateca” a pregatit prietenilor sai una dintre productiile de capatai din categoria filmelor de capa si spada, „Cei trei muschetari” (LES TROIS MOUSQUETAIRES - Franta, 1961), ecranizare a unuia dintre cele mai citite romane ale lui Alexandre Dumas. Spectaculoasele dueluri ale lui d’Artagnan si ale tovarasilor sai de aventuri, Athos, Porthos si Aramis, impotriva garzilor cardinalului Richelieu vor demara seria de filme de marti seara.

Radu F. Alexandru va prefata si intalnirea cu muschetarii, pentru a introduce telespectatorul in atmosfera de la Curte si a deschide apetitul pentru aventura. In fiecare marti seara, de la 22.20, acelasi Radu F Alexandru va prefata intreaga colectie de filme de la „Telecinemateca”, la TVR 1.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: