TVR MOLDOVA, lider in reflectarea echidistanta a candidatilor la presedintia Republicii Moldova
Joi, 29 Octombrie 2020

Credit: TVR 

AdPlayers. Info

Postul TVR MOLDOVA este lider in reflectarea echidistanta a activitatii candidatilor la presedintia Republicii Moldova, conform Barometrului Electoral 2020 - editia de octombrie, citat de postul public. Sondajul a fost realizat de Date Inteligente (IData) in perioada 20-24 octombrie, cu paticiparea a 22 dintre cei 33 de experti invitati.

Potrivit informarii, expertii au raspuns la intrebari ce vizeaza principalele evenimente politice si sociale din ultima perioada, iar chestionarele au fost completate prin doua metode: metoda CATI si prin auto-completare (anexat, rezultatul sondajului).

TVR MOLDOVA este canalul Societatii Romane de Televiziune pentru Republica Moldova. Postul a fost lansat la data de 1 Decembrie 2013, ca urmare a incheierii acordului de solutionare amiabila a cererii depuse la CEDO de catre Societatea Romana de Televiziune. Obiectivul este de a promova cultura si limba romana, traditiile de spiritualitate nationala, obiceiurile care alcatuiesc identitatea neamului nostru.

Totodata, prin programe produse in Romania, in Republica Moldova si achizitionate de la parteneri straini, postul isi propune sa sustina consecvent si activ integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana. TVR MOLDOVA este un post generalist care difuzeaza productii ale studiourilor TVR din Chisinau si din Bucuresti, dar si achizitii din piata audiovizualului international. TVR MOLDOVA transmite 24 de ore din 24, in timp real, imaginea societatii romanesti de dincoace si de dincolo de Prut, in toate aspectele ei.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: