Om de radio, televiziune si trainer de dictie, Mihai Craciun a lansat prima scoala de dictie in limba engleza din Romania.
Marti, 10 Noiembrie 2020

Sub numele PeterPiper, scoala ofera primele cursuri intensive de dictie in limba engleza, concepute sa perfectioneze pronuntia oricarui vorbitor, indiferent de nivelul de cunostinte.


Sursa: PeterPiper

AdPlayers. info

Om de radio, televiziune si trainer de dictie, Mihai Craciun a lansat prima scoala de dictie in limba engleza din Romania. Sub numele PeterPiper, scoala ofera primele cursuri intensive de dictie in limba engleza, concepute sa perfectioneze pronuntia oricarui vorbitor, indiferent de nivelul de cunostinte.

„Traim intr-un sat global, in care scoala te invata limba engleza, dar practica revine in sarcina ta. Un interviu, un job intr-o companie multinationala, un pitch si chiar crearea unui canal de vlogging necesita cunoasterea limbii engleze” spune Mihai Craciu, fondatorul scolii de dictie in limba engleza PeterPiper.

,,Pronuntia si intonatia necorespunzatoare pot compromite calitatea discursului unei persoane sau crea confuzii si chiar starni momente stanjenitoare, daca ne amintim de declaratii celebre. In luna martie, in lockdown, am stat prea mult timp in casa, asa ca am copt noul proiect numit PeterPiper, o platforma pentru persoanele care isi doresc un upgrade al pronuntiei, al dictiei, in limba engleza. Am inceput acest proiect dupa ce un cursant mi-a marturisit ca a venit la Dictie.ro pentru ca vrea sa-si perfectioneze dictia in limba engleza printr-un curs de dictie in limba romana. Asa ca am facut switch-ul pe engleza.” A spus fondatorul.

Potrivit antreprenorului, comunicarea corecta in limba engleza a devenit o nevoie reala actuala in desfasurarea activitatilor, profesionale mai ales. Comunicarea in limba engleza poate deveni cu atat mai dificila cu cat apelam din ce in ce mai des la instrumente inteligente si canale online, din considerente de timp. O dictie corecta face diferenta dintre un profesionist si un amator. Iar misiunea lui Mihai Craciun este de a se asigura ca fiecare vorbitor de limba engleza transmite clar mesajul, acesta fiind inteles corect de catre persoana careia te adresezi, pentru a evita posibile confuzii.

In aceasta perioada, cursurile de dictie in limba engleza se tin pe platforma ZOOM si sunt concepute pentru adulti, copii si companii care doresc sa investeasca in angajati. In cadrul lor, participantii isi pot remedia micile dificultati de pronuntie, constientizate sau nu, primesc indrumare si feedback in timp real, invata cum sa-si controleze respiratia, cum sa obtina accentul britanic sau american, imbunatatindu-si abilitatile lingvistice si oratorice care-i vor ajuta sa vorbeasca cu usurinta in fata unei audiente sau in fata camerei de filmat si sa poarte un dialog corect si fluent in limba engleza.

Daca te balbai cand citesti „Peter Piper picked a peck of pickled peppers. A peck of pickled peppers Peter Piper picked”, cursul acesta este pentru tine.

 

Cursurile sunt concepute intr-un format interactiv, cu multa practica, pe niveluri de dificultate si grupe de varsta, presupun inregistrari video care permit urmarirea progresului personal si auto-corectia ticurilor verbale sau gestuale. Inscrierile sunt deschise si se pot face pe site-ul www.peterpiper.ro.

 

Cu o experienta vasta in TV si radio, Mihai Craciun este Specialist in Comunicare si unul dintre cei mai apreciati traineri de dictie din Romania. De-a lungul celor 8 ani de activitate, Mihai Craciun a pregatit cu succes peste 5000 de profesionisti din vaste domenii de activitate, reusind sa sesizeze cu usurinta dictia deficitara a acestora si sa le perfectioneze discursul liber. Expertiza sa este recunoscuta la nivel national, el colaborand cu mai multe televiziuni si posturi de radio, printre care ProTV, TVR, Radio Romania Actualitati, RockFM, MagicFM sau Kiss FM.

Mai mult in Media


PUBLICITATE: