Campanie in-store OgilvyAction cu Milli, în 76 de supermarketuri din 23 de orase
Miercuri, 14 Martie 2007

Campanie in-store OgilvyAction cu Milli, în 76 de supermarketuri din 23 de orase

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Friesland Foods România deruleaza împreuna cu Ogilvy Action o campanie in-store pentru Milli în principalele orase din tara, desfasurata sub sloganul „Ai grija de sanatatea familiei!”, anunta oficialii de comunicare ai campaniei de la Ogilvy Public Relations. Agentia de brand pentru Milli este Ogilvy&Mather.

Potrivit Ogilvy Action, în centrul campaniei se afla cele 3 noi categorii de produse Milli: 0,1% grasime, Omega 3 si Imunoplus, lansate la sfârsitul anului trecut în România. Diferentierea noilor produse este facuta prin prezenta pe ambalaje a unui logo special - o panglica verde cu conturul unei siluete umane - precum si a explicatiilor asupra continutului si beneficiilor fiecarui produs.

Campania se va derula în perioada 9 martie - 1 aprilie 2007, în 76 de super-market-uri din 23 de orase. Scopul campaniei, conform responsabililor de comunicare, este de a informa consumatorii despre beneficiile noilor produse Milli.

Mecanica promotiei in-store consta în recompensarea clientilor care au cumparat 3 noi produse Milli, cu diverse premii atractive, de la esarfe si magneti de frigider, pâna la medalioane din aur. Abordarea consumatorului se face prin intermediul unui chestionar –flyer.

Campania se desfasoara în Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Iasi, Suceava, Piatra-Neamt, Bacau, Galati, Braila, Cluj-Napoca, Târgu-Mures, Bistrita, Baia-Mare, Satu-Mare, Oradea, Brasov, Timisoara, Arad, Deva, Hunedoara, Sibiu, Râmnicu-Vâlcea si Craiova. 

AdFile

Advertiser: Friesland Foods România

Brand: Milli

Razvan Orbulescu- National Marketing Director

Tudor Turcu- David- Marketing Brand Manager

Marinela Botezan- BTL Manager

Agentie: Ogilvy Action

Gina Leu - Deputy Managing Director Ogilvy & Mather

Alexandra Murray - Group Account Director

Iulia Gaal – Account Executive

Carmen Grosu – Field Manager

Roxana Ciorâta – Project Field Manager

Dinu Gojan- Group Creative Director

Maria Manoiu- Senior Copywriter


PUBLICITATE: