Zitec anunta digitalizarea cu aplicatia Regista a peste 500 de primarii din Romania si ofera sprijin gratuit primariilor inca nedigitalizate
Vineri, 20 Martie 2020

 

Credit: Zitec

Compania anunta ca va oferi acces gratuit la doua module ale aplicatiei de registratura si managementul documentelor Regista

AdPlayers. info

In contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, Zitec, lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, anunta ca va oferi acces gratuit la doua module ale aplicatiei de registratura si managementul documentelor Regista, anunta compania.

Potrivit informarii, institutiile publice nedigitalizate pot solicita trei luni de licenta gratuita pentru modulele Managementul documentelor si e-Guvernare. Prin aceasta actiune, Zitec isi propune sa incurajeze autoritatile sa inregistreze electronic documentele si cererile depuse de catre cetateni si sa primeasca sesizari online, pentru a evita aglomeratia, a limita cozile formate la sediul acestora sau a elimina complet nevoia unei vizite.

„In aceasta perioada in care distantarea sociala este recomandata ca metoda de preventie, este foarte important sa reducem cat mai mult birocratia si aglomeratia din institutiile publice si private, iar comunicarea dintre acestea si cetateni sa se desfasoare electronica motivat demersul Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec.

,,Astfel, fiecare cetatean va putea trimite cereri sau va putea face sesizari catre institutia de proximitate direct de acasa, online, fara a se mai deplasa la sediul acesteia. Incurajam toate institutiile sa apeleze cu incredere la echipa noastra, care le va oferi asistenta necesara si solutiile potrivite pentru a trece cu bine peste aceasta perioada” a detaliat oficialul companiei.

Lider de piata pe segmentul aplicatiilor de registratura si management al documentelor in administratia publica locala, potrivit companiei, Regista ajuta in prezent la eficientizarea si digitalizarea activitatii interne din peste 500 de institutii publice si companii din 40 de judete din tara. Pana in prezent, aplicatia are peste 9.000 de utilizatori si au fost inregistrate peste 7 milioane de documente.

Rolul Regista este sa automatizeze activitatea din administratiile locale, guvernamentale si din companii, facilitand atat o comunicare optima intre departamente, cat si pe cea dintre functionari si cetateni, pentru o rezolvare electronica, rapida si mult mai organizata a solicitarilor primite.

Modulul Managementul documentelor este foarte util pentru institutii in aceasta perioada, incurajand lucrul de acasa al personalului acestora. Cu ajutorul modulului, functionarii pot inregistra electronic documentele, pot gestiona fluxul de lucru intre departamente, precum si transmiterea lor intre acestea. De asemenea, verificarea stadiului de rezolvare a sarcinilor se face intr-un mod mult mai rapid si eficient. 

Totodata, Regista este prima aplicatie care respecta codul administrativ si care faciliteaza comunicarea online dintre institutiile publice si cetateni, prin modulul e-Guvernare. Astfel, cetatenii pot consulta online starea documentelor publice, pot trimite cereri online sau pot depune sesizari electronice pentru diferite nereguli identificate pe raza localitatii. Toate acestea se pot face prin intermediul portalului asigurat de Regista, ce poate fi accesat de pe website-ul institutiei.

Aplicatia poate fi accesata de oriunde de catre functionarii publici sau angajatii companiilor, fiind disponibila direct din browser, fara instalare si cu toate informatiile stocate in siguranta in cloud Microsoft Azure.

Mai mult in Digital, Business, 


PUBLICITATE: