ZITEC
ZITEC
Alexandru Lapusan, CEO & Founding Partner
Lider pe piata IT din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre putinele companii romanesti certificata Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner si Google Cloud.

In ultimul an, Zitec s-a clasat in Top 3 al celor mai apreciati angajatori din Romania, conform site-ului undelucram.ro si in “Topul companiilor din IT pentru care sa lucrezi” realizat de Revista BIZ. In 2018, serviciile livrate de Zitec clientului „PPT Preturi Pentru Tine” i-au adus acestuia premiul ”Client of the Year”, iar pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizata in topul agentiilor de digital din Romania conform Forbes.

Un alt proiect de referinta Zitec, campania de donare de sange la birou lansata de companie la nivel national - #cei1024 - a fost premiata cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards si “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 si 2019
ZITEC
Tip companie:
Interactive
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Intrarea Binelui nr. 1A, cladirea Fortuna, etaj 3, sector 4, Bucuresti, Romania
Tel.:
+40 (0)31 - 710 01 14
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Solutii software, Consultanta IT, Outsourcing, Design, Promovare web
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2003
Team / Echipa
Numar angajati:
160
Jobs:
Florentina Greger, Human Resources Generalist
Public Relations:
Alexandru Lapusan
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
Mercedes Benz Romania, JW Marriott, Revista Tabu, Amadeus Romania, BullGuard, Romania libera, Sony Center, Orhideea Gardens, Millennium Tour
Limba:
English, Romanian