Spectacular cere executarea 100 % a contractului de publicitate cu partenerul sau Metrorex
Marti, 28 Iulie 2015


adplayers, Iulian Toma


Daca pana in prezent adplayers a inaintat deja doua cereri cu intrebari care sa clarifice derularea contractului de publicitate Metrorex cu partenerul sau Spectacular, compania condusa de Vlad Ruta a dat astazi publicitatii adresa devenita Anexa la Contractul 70/2011 in baza careia compania a construit si un plan de investitii privind noile panouri de 12x3 m in locul celor vechi de 3x2m existente la momentul intrarii in vigoare a contractului.

Oficialii Spectacular sunt convinsi astfel ca Metrorex are tot interesul sa deblocheze situatia privind decorarea unor noi campanii, si nu doar redecorarea unei parti a obligatiilor ce revin din derularea contractului:

"Compania Spectacular nu mai poate negocia cu oficialii Metrorex studierea intregii corespondente de aprobari privind derularea contractului devenita conditii de derulare a Contractului nr.70/2011, dar este convinsa ca evitarea prejudicierii Regiei Autonome cu peste 1,5 milioane de euro pe an – pierderi din neexploatareea contractului de publicitate, reprezinta un motiv suficient de aplanare a diferendelor rezultate din blocarea activitatilor de decorare a unor noi campanii de publicitate" se mai arata in incheierea pozitiei echipei Spectacular.


Comunicat de presa Spectacular

" Bucuresti, 28.07.2015

Spectacular OOH & Printing, companie desemnata castigatoarea licitatiei de reprezentarea publicitatii de la Metrou conform Contractului nr. 70/19.10.2011 cere partenerului sau Metrorex executarea 100% a obligatiilor ce decurg din contractul de asociere la care este anexata decizia Regiei Autonome care completeaza continutul Anexei 1 privind amplasarea si dimensiunile panourilor de expunere a reclamelor.

Astfel, conform Adresei nr. M0602/11620/09.04.2012 privind conditiile derularii contractului nr. 70/19.10.2011, care completeaza Anexa la contractul Metrorex – Spectacular, inca din primele luni de la derularea contractului compania Spectacular a demarat planul de investitii privind amplasarea unor noi panouri pe locatiile oferite in baza aprobarii Regiei Autonome Metrorex:

 „Locatiile prevazute in Anexa la contract nu sunt strict delimitate ca amplasament si dimensiuni, ci ele pot suporta modificari in functie de viziunea pe care o aveti in definirea si stabilirea suporturilor publicitare” similar „aplicat si la amplasarea panourilor de la nivelul caii de rulare pe locatiile de 3x2 m, (unde n.a.) am agreat solutia propusa de dvs. de amplasare a unor panouri de 12x3 m”. Intregul pasaj din adresa devenita Anexa la Contract, mai jos:

 „Asa cum am precizat inca de la inceputul derularii contractului (nr. 70/2011 n.a.), locatiile prevazute in Anexa la contract nu sunt strict delimitate ca amplasament si dimensiuni, ci ele pot suporta modificari in functie de viziunea pe care o aveti in definirea si stabilirea suporturilor publicitare. Acest principiu a fost aplicat si la amplasarea panourilor de la nivelul caii de rulare pe locatiile de 3x2 m, am agreat solutia propusa de dvs. de amplasare a unor panouri de 12x3 m”

Compania Spectacular nu mai poate negocia cu oficialii Metrorex studierea intregii corespondente de aprobari privind derularea contractului devenita conditii de derulare a Contractului nr.70/2011, dar este convinsa ca evitarea prejudicierii Regiei Autonome cu peste 1,5 milioane de euro pe an – pierderi din neexploatareea contractului de publicitate, reprezinta un motiv suficient de aplanare a diferendelor rezultate din blocarea activitatilor de decorare a unor noi campanii de publicitate.

Echipa Spectacular"


Adresa integrala mai jos:
 

Mai mult in Licitatii:

Pe acelasi subiect:

Vlad Ruta, Spectacular: "N-avem nimic cu Metrorex. Vinovati sunt doar 2-3 oameni iresponsabili ca Metrorex pierde milioane de euro din publicitate!

Metrorex vrea dublarea preturilor. Spectacular continua lupta in justitie.

Cine a blocat usile? Metrorex cere respectarea “formei si dimensiunilor". Spectacular - revenirea la contractul licitat in care au fost acceptate forma, dimensiunile si platile lunare 2011-2015

60 de oameni de la Spectacular acuza: Metrorex a decis unilateral blocarea activitatii

Bomba in publicitatea Metrorex. Exclusiv adplayers.

Bomba zilei. Publicitatea la Metrou, blocata. Spectacular da in judecata Metrorex. Exclusiv.

PUBLICITATE: