Bomba zilei. Publicitatea la Metrou, blocata. Spectacular da in judecata Metrorex. Exclusiv.
Miercuri, 06 Mai 2015

sursa foto: spectacular.ro

adplayers. Iulian Toma

Publicitatea la Metrou este blocata! Spectacular da in judecata Metrorex. Este cea mai recenta bomba a zilei pe surse, intr-o industrie de comunicare macinata de evidenta criza a lipsei banilor in publicitate.

Mai exact, surse din piata au afirmat pentru adplayers ca reprezentantii Spectacular au fost opriti sa mai deruleze publicitatea la Metrou in ultima vreme: “Metrorex ne-a blocat activitatea printr-o interpretare abuziva a contractului, in incercarea de a ne forta sa renuntam la acesta” sustin acestia intr-o comunicare interna a companiei.

Din informatiile adplayers, comunicarea ar fi ajuns si la urechile unor clienti care deruleaza campanii de media la Metrou.
“Nu stim exact astazi daca putem sau nu sa derulam in continuare acest contract, semnalele primite sunt contradictorii. Suntem astfel pusi in situatia de a actiona in justitie Metorex pentru a redobandi drepturile contractuale” se mai arata in comunicarea interna.

Pentru ca intrebarile din piata nu au intarziat sa apara, responsabilii de campanii au informat deja clientii in derulare printr-un mesaja in care se arata: “Ne cerem scuze pentru toate neplacerile cauzate, insa am depus pana acum toate eforturile posibile pentru a rezolva pe cale amiabila aceasta situatie. Si va asiguram ca vom incerca in continuare sa ne indeplinim obligatiile asumate. Va multumim pentru intelegere si suport si vom reveni in cel mai scurt timp cu informatii suplimentare.”

Contactati de catre adplayers, reprezentantii Spectacular au declinat orice raspuns oficial legat de zvonurile intreruperii publicitatii la Metrorex, afirmand ca  in timpul unei colaborari intre parteneri pot exista disensiuni insa detaliile fac subiectul intelegerii contractuale si nu a comunicarii acestora in presa.

Mai mult in OOH


PUBLICITATE: