Transfer de spot rapid din Turcia si Marea Britanie pentru Western Union România
Joi, 07 Septembrie 2006

Transfer de spot rapid din Turcia si Marea Britanie pentru Western Union România

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Western Union a trimis (rapid) pe piata, din luna august, noua campanie de comunicare si noul spot a carei realizare este semnata de echipa Western Union Turcia si Leo Burnett Londra. Potrivit oficialior de comunicare filmarile s-au efectuat în Ucraina.

Spotul a fost pregatit pentru Europa de Est si este parte din noua campanie de comunicare Western Union. Dupa cum sustin cei de la Western Union, România este prima tara în care se difuzeaza spotul, urmând ca, pâna la sfârsitul anului, sa se lanseze în majoritatea tarilor din Europa de Est.

Local, noua campanie de comunicare Western Union va continua prin creatii în print, outdoor si materiale pentru punctele de vânzare, dezvoltate local de Leo Burnett România, agentie cu care compania si-a început colaborarea din anul 2004. Punctual, pe proiecte de BTL , Western Union colaboreaza si cu Mercury Promotion, au afirmat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro reprezentantii de comunicare ai Western Union.

Pâna la sfârsitul anului

Spotul va fi difuzat în România pâna la sfârsitul anului în varianta de 30 de secunde. În prezent, el este difuzat pe posturile Antena 1, Pro TV si Realitatea TV. Agentia de media prin care se va derula campania Western Union în România este Starcom.

Potrivit companiei, noua comunicare pune accent pe rapiditatea transferului de bani si pe numarul mare de locatii, având însa o încarcatura emotionala mult mai mare, iar conceptul vizual si mesajele vin sa întareasca si sa sustina, într-un mod mult mai clar, mesajul celei mai recente campanii de imagine Western Union, ”It’s so much more than money”, spun ei.

Conceptul

Continutul este articulat pe situatii din viata reala, spun oficialii Western Union, unde perechea care îsi trimite bani, trimitator si primitor, îsi regaseste armonia si unitatea folosind serviciul de transfer de bani Western Union. Aceasta pereche este reprezentata fie prin soti, frati, parinti si copii, fie prin prieteni apropiati.

Adaptat la noul context social, în care migratia fortei de munca este foarte mare, spotul prezinta personaje din tari si medii diferite. Emotiile pe care acestia le traiesc sunt asemanatoare: departarea de cel drag, dorinta de a-i fi alaturi la greu, de a-i face surprize placute si de a-l asigura atât de suportul sau moral cât si de cel material. Înglobând toate aceste trairi, serviciul Western Union devine mai mult decât o simpla trimitere de bani catre cei dragi.

În România, dupa cum precizeaza oficialii Western Union, serviciul de transfer de bani este disponibil în peste 2.800 de locatii ale agentilor Angelo Costa Ro Group SRL, Banca Româneasca Membra a Grupului National Bank of Greece, Banca Transilvania, Bancpost, BRD – Groupe Société Générale, Posta Româna, Raiffeisen Bank.

.Transfer de spot rapid din Turcia si Marea Britanie pentru Western Union România.Transfer de spot rapid din Turcia si Marea Britanie pentru Western Union România.Transfer de spot rapid din Turcia si Marea Britanie pentru Western Union România


PUBLICITATE: