Salvamont Prahova, sponsorizat cu 30.000 lei, in echipamente Gotech
Marti, 11 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro/News, Irina Toma)

Compania producatoare de confectii textile sport si casual Gotech a dezvoltat un proiect de sprijinire a activitatii salvatorilor montani, proiect care ca are principal obiectiv sponsorizarea echipelor de salvamont din judetul Prahova cu echipamente profesionale de ski.

Parteneriatul a fost oficializat prin semnarea unui contract de sponsorizare, in cadrul unui eveniment organizat de Media Mall, ieri,  11 decembrie a.c. la Primaria din Sinaia. Potrivit ofrganizatorilor, echipele de salvamont au primit 51 de costume in valoare de aproximativ 30.000 RON

“Gotech s-a nascut din dragoste de munte, zbor, inaltimi si natura”, a spus  Gheorghe Muresan, Presedinte Gotech. „Gotech este pentru ce-i ce l-au initiat mai mult decat business, este o stare de spirit si un mod de viata. Produsele realizate sunt rezultatul acestei legaturi intrinseci: munte, om, natura, zborul liber cu ultrausoare.”

/Gotech

Specializata in productia de confectii textile din gama sport, outdoor si casual, Gotech este o companie cu un capital 100% autohton. Potrivit companiei, produsele Gotech acopera toate segmentele, de la economic la premium si sunt vandute sub numele de Gotech, Apex, Apex+, Rave, Techtonika si Cinetic si se vand si pe pietele din Ungaria, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Ucraina, Anglia si SUA.

PUBLICITATE: