Republika Blog Network bate palma cu Splendid Media
Miercuri, 30 Septembrie 2009
 ( AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Agentia interactiva Republika a ales regia Splendid Media pentru reprezentarea in piata de publicitate a retelei proprii de bloguri, dupa cum a afirmat pentru AdPlayers, Justin Kadima, General Manager al companiei.

Potrivit reprezentantilor agentiei interactive, reteaua de bloguri Republika reprezinta un pachet de proiecte online premium ce grupeaza trei dintre cele mai importante titluri pe Internet cu informatii din film, muzica si monden .

Republika Blog Network include www.divercitycafe.ro,
www.filmetari.com, www.rimel.ro  si potrivit editorului si dezvoltatorului de proiecte online cumuleaza un trafic de aproximativ 240.000 de vizitatori unici si 1.250.000  de afisari pe luna.

„Am ales Splendid Media pentru reprezentarea retelei de bloguri proprii in piata de publicitate, motivati fiind de o mai mare deschidere pe care o poate avea noua casa de de vanzari cu toate componentele de vanzare media”, a subliniat Kadima. „Avand in vedere cresterea importantei componentei online in mixurile de media ale clientilor, o regie specializata doar in vanzare de publicitate pe Internet nu mai reprezinta in viziunea noastra o alegere a anului 2009”

Managerul Republika spune ca Splendid Media va fi singura regie de vanzari care va reprezenta reteaua de bloguri, la care adauga sprijinul echipei de vanzari si dezvoltare a companiei Republika pentru proiecte speciale propuse clientilor.

„Republika activeaza ca o agentie interactiva specializata pe comunicarea in medii sociale, activitatea de editare a produselor online proprii fiind doar o parte din munca echipei noastre care in prezent include 28 de oameni”, a subliniat Justin Kadima.

Potrivit unor surse AdPlayers apropiate companiei reteaua de bloguri de la Republika vrea sa atraga anul viitor din piata de publicitate online si proiecte speciale mai mult de 50.000 EUR.


PUBLICITATE: