Mega Image intra cu lactate proprii, promovate A La Carte Advertising
Vineri, 20 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Mega Image a lansat in magazinele sale o gama de produse lactate, sub marcile proprii 365 si Delhaize. Sub marcile proprii 365, Delhaize, Care si Le Boucher, magazinele Mega Image vand mai multe produse. Gama completa de produse lactate proaspete sub marcile 365 si Delhaiz sunt comercializate exclusiv in reteaua proprie de magazine.

Contactata de catre AdPlayers, Raluca Pavel - Marketing Specialist in cadrul Mega Image nu a dezvaluit estimarile privind vanzarile marcilor proprii ale lantului de magazine. Legat de cifra de afaceri pe anul trecut a lantului de magazine, Pavel a afirmat ca aceasta a fost de 70,8 Mil. EUR

Raluca Pavel a afirmat pentru AdPlayers ca agentia de publicitate care lucreaza pentru Mega Image este compania A La Carte Advertising. Odata cu lansarea noii game de produse, lantul de magazine si-a lansat si noua imagine pe Internet, prin website-ul www.mega-image.ro, al carui design este semnat de aceeasi agentie.

Promovarea noilor produse se va realiza in magazine, la locul vanzarii si pe pagina web a companiei www.mega-image.ro. Clientii au acces prin intermediul website-ului la tot ce inseamna produse noi precum si promotii curente aflate in desfasurare in magazine.

Potrivit reprezentantilor companiei, aarca 365 este marca proprie a grupului Delhaize Group, prezenta in special in magazinele Delhaize din Europa, numele provenind de la cele 365 zile ale anului. Marca Delhaize, de calitate superioara, reuneste si ea produse ce pot fi regasite la intreg lantul Delhaize Group.

AdPlayersFile Mega Image

Fondat in 1995, Mega Image este, potrivit companiei, unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea de 20 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti.

Lantul de magazine este parte a Delhaize Group, prezent in 8 tari, pe 3 continente, cu un numar de peste 2700 magazine in intrega lume, cu vanzari nete si alte venituri de 19.2 Mld. EUR. la finalul anului 2006.


PUBLICITATE: