Media Galaxy a vândut, cu "1 Leu", 3000 de produse în 3 saptamâni
Marti, 12 Decembrie 2006
(AdPlayers.ro, Iulian Toma ) În luna decembrie, Media Galaxy a pregatit cadou clientilor sai extinderea promotiei „1 LEU” pâna la data de 31 decembrie, afirma reprezentantii lantului de retail. Media Galaxy a vândut, cu 1 Leu, 3000 de produse în 3 saptamâni

“Creditul a fost lansat pe 9 noiembrie 2006”, a declarat pentru AdPlayers, Ruxandra Voda, Director Marketing la Altex si Media Galaxy.

“Volumul vânzarilor înregistrate în primele 3 saptamâni de la lansare este de peste 3000 de produse vândute prin acest sistem de creditare”, sustine executivul de marketing.

Media Galaxy a vândut, cu 1 Leu, 3000 de produse în 3 saptamâni„Conceptul produsului, si ideea de comunicare, apartin Altex iar campania de comunicare a fost dezvoltata cu sprijinul Leo Burnett”, a mai afirmat, pentru AdPlayers, Ruxandra Voda. Campania de promovare a Creditului 1 Leu are un mix complet de communicare atât ATL cât si BTL: TV, Radio, OOH, presa scrisa, Internet, drop mail si sampling.

Produsul

Promotia 1 Leu ofera posibilitatea achizitiei produselor din oferta Media Galaxy cu un avans de 1 LEU, urmând ca plata produsului sa poata fi facuta integral sau partial oricând în perioada de pâna la 13 aprilie 2007 (de Paste).

Optional, din 13 aprilie produsul poate fi achitat prin credit. Astfel, spun autorii promotiei, clientul are la dispozitie perioada de pâna la Paste pentru a stabili modalitatea de plata. Campania este valabila în reteaua de magazine Media Galaxy din întreaga tara.

“Creditul cu avans de 1 LEU si 0% costuri pentru platile efectuate pâna la Paste este un sistem de finantare pe care îl oferim prin Credex si EFG Retail Services”, a mai spus directoarea de marketing.

Oferta si-a dovedit succesul atât prin numarul mare de clienti cât si prin faptul ca a fost preluata si de alti jucatori din piata de retail, sunt de parere reprezentantii Media Galaxy.

Media Galaxy a vândut, cu 1 Leu, 3000 de produse în 3 saptamâni

AdPlayersFile Media Galaxy

Media Galaxy ( www.mediagalaxy.ro ) este marca a grupului ALTEX, si, potrivit companiei, lider pe piata de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania. In prezent reteaua numara 14  magazine deschise in principalele orase din tara. Media Galaxy ofera clientilor sai o gama variata de produse, punandu-le la dispozitie sisteme de finantare generoase si flexibile.


PUBLICITATE: