Links Associates a castigat strategia de comunicare a companiei si brandului Ivatherm
Joi, 05 Februarie 2009

( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Links Associates a preluat comunicarea companiei de produse dermocosmetice Ivatherm, potrivit unei informari remise AdPlayers. Potrivit unor surse din piata, contul de comunicare era administrat de divizia de PR a agentiei DRAFTFCB.

Creata in 2008 de fostul purtator de cuvant al MAE, Corina Vintan (foto), Links Associates este o companie care ofera servicii de consultanta in comunicare strategica si public affairs. 

„Ne vom ocupa de tot ceea ce inseamna strategie de comunicare a companiei si brandului Ivatherm”, a declarat Corina Vintan, Managing Partner Links Associates. „Ivatherm este un produs romanesc construit cu grija si inteligenta de catre Dr. Rucsandra Hurezeanu, in colaborare cu laboratoare de avangarda din Franta”

Infiintata in 2005, Ivatherm este prima companie romaneasca de produse dermocosmetice pentru ingrijirea pielii sensibile. Concepute si fabricate in Franta, produsele Ivatherm contin apa termala Herculane.

„Am considerat ca am ajuns la un moment de maturitate in care brandul Ivatherm trebuie sa-si afirme mult mai clar identitatea pe piata romaneasca”, a spus Rucsandra Hurezeanu, General Manager al Ivatherm. „Pentru mine, succesul acestei companii este mai mult decat confirmarea unei realizari personale”. 

Links Associates este cunoscuta pentru participarea la organizarea Conferintei de la Bucuresti in deschiderea Summit-ului NATO, s-a ocupat de organizarea selectiei in Romania pentru premiul Femeile Europei 2008 reusind sa obtina pentru Romania, prin Monica Macovei, titlul de „Femeia Europeana a anului” la finala desfasurata la Bruxelles, pentru prima oara in 20 de ani 


PUBLICITATE: