Licitatie de 1 Milion EUR Covalact la Candiso si Optimedia
Luni, 05 Iulie 2010


Covalact "Gustul Adevarat de Tara"
Agentie de publicitate: Candiso
Agentie de media: Optimedia


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Producatorul de lactate Covalact a lansat recent o noua campanie de comunicare menita sa sporeasca notorietatea brandului Covalact de Tara si sa contribuie la cresterea cotei de piata. Campania sub sloganul “Covalact De tara. Prea bun. Prea ca la tara.” semnata de agentia de creatie Candiso, si derulata in media de agentia Optimedia. De serviciile de relatii publice se ocupa Oxygen PR.

Responsabilii de relatii publice au afirmat pentru AdPlayers ca ambele agentii au fost alese in urma organizarii unor licitatii pe fiecare expertiza de servicii de comunicare. Targetul vizat de noua campanie este reprezentat de femei cu varsta cuprinsa intre 25 – 50 de ani, care doresc sa ofere familiei produse gustoase si sanatoase.

1 milion EUR in comunicare

Potrivit companiei, anul acesta, Covalact va investi peste 1 milion de Euro in campania de comunicare, cuprinzand activitati de cercetare de piata, creatie, productie, difuzare si sampling national pentru promovarea brandului. Campania se deruleaza prin canale de media traditionale, cu accent pe TV si presa, precum si prin actiuni de BTL. Covalact a demarat si un program national de sampling in magazine si supermarketuri, unde consumatorii vor putea degusta produsele Covalact de Tara.

Spoturile TV au fost realizare de Silver Bullet Film, iar filmarile pentru noua campanie s-au desfasurat la Muzeul Satului din Golesti, jud Arges. Echipa Covalact care a participat la realizarea campaniei ii include pe Radu Bugica – Presedinte, Zsolt Kovacs – Vicepresedinte, Mihai Neagu – Sales & Marketing Director, Willy Cristea – Marketing Manager.

Din partea agentiei de creatie Candiso, au participat la realizarea campaniei: Sorin Predescu - Creative & Managing Director, Traian Nuta – Strategic Planner Partner, Craita Coman – Creative Partner, Alexandru Done – Art Director, Bogdan Minea – Account executive.

Infiintata in anul 1969, Covalact este detinuta de Fondul de investitii american SigmaBleyzer Southeast European Fund, care mai detine in Romania si brandul Lactate Harghita si a inregistrat in anul 2009, o cifra de afaceri de peste 25 de milioane de Euro. Compania are o capacitate de prelucrare de 200.000 litri de lapte zilnic si aacopera intrega gama de lactate, de la iaurt, smantana, branza proaspata, branza Fagaras, lapte de consum, chefir, frisca, cascaval, unt, lapte praf, pana la produse precum Branzica de Casa si produsele fabricate din lapte de capra.

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: