Leroy Merlin a lansat colectia pentru Craciun. Parfum traditional, miros de brad sau turta dulce - elementele cheie
Miercuri, 21 Noiembrie 2018

 

Credit: Leroy Merlin / Galeriu & Partners

adplayers.info

Retailerul francez de bricolaj, Leroy Merlin, a lansat colectia pentru Craciun disponibila de astazi in toate magazinele Leroy Merlin din tara.

Alaturi de cadourile alese cu grija pentru cei dragi, decoratiunile si accesoriile pentru Craciun sunt esentiale pentru ca fiecare familie sa isi exprime personalitatea si spiritul unic, anunta reprezentantii de comunicare ai retelei de magazine. Leroy Merlin crede in faptul ca magia adevarata a Craciunului este cea pe care o creeaza fiecare dintre clienti, tocmai de aceea a venit in ajutorul lor cu mii de produse menite sa-i ajute sa aduca in casa atmosfera de sarbatoare. 


Colectia din acest an cuprinde trei stiluri: Craciun traditional in familie, un stil elegant, pe placul tuturor membrilor din familie, Craciun cu parfum de brad, un stil ideal pentru cei care au o conexiune speciala cu natura si Craciunul din turta dulce care recreeaza universul copilariei reprezentat de personaje de poveste si jucarii.

Craciunul traditional in familie aduna bunicii, parintii si copiii laolata in jurul mesei si este imaginea iconica pentru ce inseamna Craciun in casele romanilor. Cadourile pentru fiecare membru al familiei, colindele si cozonacul aburind si mirosul de portocale sunt elementele nelipsite ale acestei zile. Din punct de vedere stilistic, Craciunul traditional se caracterizeaza printr-un decor rupt din basme, in nuante de rosu, roz pudrat, burgundy, verde, iar piesa centrala este, fara indoiala,  bradul mare, impodobit elegant cu elemente masive din catifea si alte materiale textile. 

Craciunul cu parfum de brad este preferat de persoanele care au o conexiune speciala cu natura. Din punct de vedere stilistic, se caracterizeaza printr-un decor echilibrat si armonios. Punctul central al acestui stil il reprezinta decoratiunile inspirate de elemente din natura: scoarta, pasari, frunze si care sunt confectionate din lemn, sticla si materiale textile in culori neutre. Culorile de baza sunt verde, auriu, gri, alb matuit.


Craciunul din turta dulce este fara indoiala stilul preferat atat de cei mici, cat si de adulti in postura de parinti, deoarece activeaza „copilul interior” indiferent de varsta. Figurinele, jucariile si miniaturile contureaza un univers al copilariei care este impregnat adanc in aminitirile adultilor si perfect pentru povestile cu miros de scortisoara si turta dulce, un cadru de basm pentru a savura in tihna magia sarbatorilor.

„Cu totii avem imaginea acelui Craciun memorabil, de pus in rama, atat daca ne raportam la copilarile, cat si la viata de adulti. De aceea, pentru a nu lasa aceasta zi sa treaca fara a marca aspectele festive, Leroy Merlin si-a propus sa ajute clientii sa-si transforme Craciunul visurilor in realitate, cu ajutorul miilor de produse disponibile in toate magazinele din tara.” a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin Romania

Fie ca alegi un decor inspirat din natura, spun autorii colectiei, sau, deopotriva elegant, iar pentru cei mici, un decor cu accente jucause, cu gama de accesorii si decoratiuni destinate acestei perioade festive, cu siguranta il poti surpinde pe Mos Craciun cu un brad in stilul tau!

LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializati pe bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial si primul din Europa. Parte din grupul ADEO, LEROY MERLIN detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud.

In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea

Mai mult in Conturi, PR, Business


PUBLICITATE: