GMP are noi oameni de Client Service
Vineri, 16 Martie 2007

GMP aduce 4 oameni noi in echipa de Client Service: Ioana Gligor, Iulia Dragomir, Anca Echim, Anca Stefanescu, se arata intr-un comunicat remis AdPlayers

Ioana Gligor (foto) s-a alaturat la agentiei GMP in calitate de Group Account Director. Ioana este absolventa a Facultatii de Comert & Marketing si are un master in "Teoria si practica imaginii". Are 10 ani experienta in publicitate, in agentii precum Saatchi & Saatchi, Bates Romania, Lowe & Partners, mai spun reprezentantii agentiei de publicitate. Printre clientii pentru care a lucrat se numara Coca-Cola, Citifinancial, Unilever, BAT.

Iulia Dragomir (foto), 26 de ani, este Account Executive la GMP si, potrivit agentiei, vine dintr-o companie de BTL, unde a lucrat pentru clienti din domeniul FMCG si telecom. A terminat Facultatea de Jurnalism si are un master in Comunicare Politica si Marketing Electoral. A lucrat 3 ani in televiziune, la Prima TV si Antena1. A mai fost freelancer, un an, in campania electorala din 2004.

Anca Echim (foto), 22 de ani, face parte din echipa GMP in calitate de Account Executive de la finalul anului trecut. Anca Echim spune ca a facut vanzari, apoi a trecut la site-uri si dupa aceea m-am implicat in lansarea berii Stejar in Romania, unde adauga faptul ca i-a prins bine experienta de la agentia Brands& Bears.

Anca Stefanescu (foto) s-a alaturat echipei GMP, din octombrie 2006, in calitate de Account Manager. Oficialii de comunicare spun ca ea are 4 ani in publicitate, cea mai mare parte petrecuta in cadrul grupului BBDO Romania. A absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si un master de Comunicare Manageriala si Resurse Umane, la SNSPA.


PUBLICITATE: