GMP a sedus Monte Banato
Joi, 12 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

GMP a sedus Monte Banato. Sub sloganul “Seducator de bune”, noul spot de 30 de secunde pentru pastele Monte Banato se difuzeaza in luna octombrie pe principalele posturi de televiziune si este sustinut prin materiale la punctele de vanzare, anunta oficialii agentiei de publicitate conduse de Felix Tataru.

“Parteneriatul dintre GMP si Monte Banato este unul de durata si extrem de special pentru noi”, spune spune Mirela Angelescu (foto), Client Service Director GMP.

“In 2004 am lansat o campanie foarte indrazneata si foarte comentata la vremea respectiva “Paste cu ou. Uou!”, in urma careia Monte Banato a devenit lider pe segmentul pastelor cu ou”, afirma Angelescu. “Dorim sa repetam povestea de succes de atunci, revenind cu aceasta campanie, total diferita fata de cea precedenta, care arata maturizarea brandului si are ca obiectiv consolidarea lui”.

Autorii campaniei spun ca ideea spotului a pornit de la faptul ca barbatii gatesc destul de rar, iar atunci cand o fac, aleg ceva special, ca sa o impresioneze pe femeia iubita. Reclama, subliniaza ei, prezinta gesturile neasteptate ale unei tinere pentru iubitul ei: il ajuta sa coboare din autobuz, ii trage scaunul la restaurant si ii tine haina ca sa il apere de ploaie....la final, aflam si motivul acestor gesturi: cu o seara inainte, iubitul ei ii gatise paste de la Monte Banato.

Productia

Filmarile au durat o zi si s-au desfasurat an diferite locatii din Bucuresti. Reprezentantii agentiei de publicitate povestesc si una din scenele spotului, nu lipsita de peripetii. “Scena cu ploaia, in care ea ramane in neglije, fiindca il acopera pe el cu haina, s-a repetat de-atatea ori, incat celor doi tineri actori li s-au dat aspirine, paturi si coniac, creandu-le probleme de concentrare la scena finala”, conchid reprezentantii agentiei.

Agentia a lucrat cu casa de productie Tandem Film, regizor Andreea Paduraru, director de imagine Tudor Lucaciu.

Autorii

Autorii campaniei, din partea clientului, sunt Ioan Popa - Director General, Ica Jura - Director economic, Clara Trisca - Director Marketing. Din partea agentiei, au semnat campania Emilian Arsenoaiei - Creative Director, Ioana Munteanu – Copywriter, Daniela Nedelschi - Senior Art Director, Mirela Angelescu - Client Service Director, Ramona Sima – Group Account Director, Andreea Boala – Senior Account Executive.

.

.

.

.

.


PUBLICITATE: