Franc cheltui, franci primesti. Loializare ClickShop, garantata de Telekom.
Miercuri, 13 Aprilie 2016



Garantat de Telekom, magazinul online clickShop.ro isi rasplateste clientii cu bani.

adplayers. info

Loializare aniversara de 5 ani la ClickShop.ro. Magazinul online recomandat de Telekom Romania, anunta lansarea primului sau program de loializare, intitulat Franc, prin care, la fiecare comanda plasata pe website, cumparatorii vor primi bani pe care ii pot folosi pentru alte comenzi.

Lansat cu ocazia aniversarii a cinci ani, programul de loializare  ClickShop prevede recompense in bani, disponibili la urmatoarea achizitie din magazinul online. Pasii de urmat sunt simpli si sunt descrisi in platforma online de loializare franc.clickshop.ro. Cumparatorii trebuie sa se autentifice cu aceeasi adresa de e-mail pe care au folosit-o la plasarea comenzilor pe www.ClickShop.ro, iar apoi, pentru fiecare comanda, primesc automat vouchere valorice pentru urmatoarele achizitii.

“Daca acum 5 ani toate produsele proveneau din Germania, in ultimii ani ne-am orientat si catre furnizorii locali, dezvoltandu-ne in acelasi timp expertiza si procese logistice 100% internalizate” spune Alina Cazacu, Senior Manager Non-Core E-activities Telekom Romania.

“Legat de portofoliu, daca la inceput shop-ul oferea clientilor produse IT&C, electronice si electrocasnice, in ultimii aniwww.ClickShop.ro s-a extins prin adaugarea de noi categorii: parfumuri, cosmetice, genti, produse pentru copii si bebelusi. Programul de loializare a venit, asadar, ca un pas firesc la un moment aniversar”.

Garantat de Telekom Romania, www.Clickshop.ro este primul mall online detinut de un operator telecom. Acesta ofera o gama larga de produse, de la electronice si produse IT, la echipamente pentru casa si gradina sau articole sportive si de lifestyle, apartinand unor branduri internationale de marca, cu mai multe produse decat cele deja cunoscute pe piata romaneasca. De la 2,000 produse in 7 categorii la momentul lansarii (aprilie 2011), in acest moment, pe www.clickshop.ro sunt disponibile peste 15.000,  de produse, organizate in 9 categorii principale.

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: