Finantari de 250.000 euro de la Fundatia Orange pentru proiecte dedicate persoanelor cu deficiente
Luni, 12 Decembrie 2016


Potrivit informarii, in 2017, valoarea totala a fondului de finantare este de 250.000 de euro, iar sprijinul financiar acordat de Fundatia Orange unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000 de euro.

adplayers.info

Fundatia Orange lanseaza cea de-a sasea editie a fondului de finantare „Lumea prin Culoare si Sunet" ce se adreseaza organizatiilor nonprofit care doresc sa implementeze proiecte in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz sau alte deficiente asociate, anunta responsabilii de comunicare ai fundatiei.

Potrivit informarii, in 2017, valoarea totala a fondului de finantare este de 250.000 de euro, iar sprijinul financiar acordat de fundatie unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000 de euro. Fundatia Orange invita institutiile publice sau organizatiile nonprofit (asociatii, fundatii sau federatii, institutii educationale, institutii medicale, institutii culturale) sa propuna proiecte pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro pana la 23 ianuarie 2017. Proiectele castigatoare vor fi alese de un juriu format din membrii Consiliului Director al Fundatiei Orange.

Prin intermediul concursului, Fundatia Orange isi propune sa identifice cele mai bune propuneri de proiecte ale organizatiilor sau institutiilor nonprofit din toata tara, cu ajutorul carora sa continue demersul inceput in 2012 de a facilita accesul la educatie, la sanatate si la cultura pentru persoanele cu deficiente de vedere si/sau de auz.

De asemenea, Fundatia Orange doreste sa contribuie in mod sustinut la integrarea sociala si la imbunatatirea calitatii vietii acestor persoane, in special cu ajutorul tehnologiilor digitale. Valoarea totala a granturilor alocate in cadrul editiilor precedente este de 1.500.000 euro prin care a fost sustinuta implementarea a 34 de proiecte cu peste 40.000 de beneficiari.

Organizatiile si institutiile castigatoare la editia precedenta au fost: Sense International (Romania), Salvati Copiii, Asociatia Tandem, Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual, Lions Club Arad si Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta.

Mai multe pe Regulamentul concursului, finantare.fundatiaorange.ro si fundatiaorange.ro/finantare/index.html.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR,


PUBLICITATE: