Din 300 Mil. EUR, doar 71 de campanii au pretentii la trofee de eficienta
Joi, 22 Martie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Pentru premiile EFFIE Romania de anul acesta concureaza 71 de campanii de comunicare, înscrise de 26 de companii, cele mai disputate categorii fiind Promotii si Bauturi alcoolice, se arata într-un comunicat al organizatorilor editiei din acest an a festivalului eficientie în publicitate.

Desi reprezinta un numar important la EFFIE Awards Romania, cele 71 de înscrieri reprezinta un bilant oarecum trist al campaniilor cu pretentii de eficienta în comunicare în România, pentru o piata cu peste 300 Mil. EUR în Publicitate. Acest lucru nu însemna ca piata nu îi poate sarbatori pe cei care se bat cu caramida în piept ca sunt eficientii publicitatii.

“Consider ca EFFIE este cea mai importanta competitie din aceasta industrie, pentru ca sarbatoreste si premiaza rezultatele comunicarii si ale publicitatii”, spune  Narcis Horhoianu, Associate Marketing Director Procter & Gamble si Presedinte al Comitetului de Organizare EFFIE Romania 2007.

“Ce deosebeste EFFIE de celelalte competitii este ca are un grad ridicat de obiectivitate, determinat de luarea in considerare atat a contributiei business-ului, cât si a executiei creative a campaniilor de comunicare, punând mai mult accent pe rezultatele de business.”, declara Horhoianu.

AdPlayersFile

Jurizarea campaniilor înscrise în concurs se va face în doua runde, în data de 27, respectiv, 28 martie 2007. Câstigatorii vor fi anuntati în cadrul galei de premiere, care va avea loc în data de 29 martie.

Gala de premiere EFFIE 2007 va avea loc în data de 29 martie, la ora 19.30, in cadrul clubului Bamboo, din Bucuresti, si va fi urmata de o petrecere, care va avea loc in aceeasi locatie. Bilete de acces la gala si la petrecerea de dupa vor fi puse in vanzare pe site-ul www.effie.ro.

Erich Buxbaum, director International Advertising Association (IAA) Europa si Presedintele Juriului EFFIE Romania 2007, va sustine, cu ocazia festivalului, workshop-ul intitulat "Brand Positioning", care va dura o zi si jumatate si va avea loc miercuri, 28 martie, între 16.00 si 18.00, continuand joi, 29 martie, între 9.00 si 17.00, la hotelul Howard Johnson, din Bucuresti.

AdPlayersContact

Info EFFIE Awards Romania Tel – 0730 202 281,

Irina Florea, PR Manager, Millenium Communications, irina.florea@milleniumcommunications.ro,

Înscrieri la workshop-ul sustinut de Erich Buxbaum, ( 28 si 29 martie),

Irina Iliescu, IAA Romania, irina.iliescu@gmp.ro, tel. 021 303 48 63.

Înscrieri la seminarul din data de 27 martie, T 021 410 75 80.

Andrei Serbulea, Millenium Communications, andrei.serbulea@milleniumcommunications.ro,


PUBLICITATE: