Cu colegul de birou la Altar. 1 din 4 romani a avut o relatie serioasa la birou.
Marti, 14 Februarie 2017

Colegii de birou ajung si la altar. 1 din 4 romani a avut o relatie serioasa la birou ( 28% femei vs. 20% barbati )

adplayers. info

Cel mai recent studiu eJobs derulat in luna februarie si care arata ca 56% dintre romani (mai mult de 1 din 2 romani) au avut o relatie la birou, din care 45% a fost o relatie serioasa, de lunga durata, in timp ce pentru 11% dintre ei a fost doar o aventura. Altfel spus 1 din 4 romani au avut o relatie serioasa la birou in timp ce doar 1 din 20 au avut

Oarecum surprinzator, in segmentul de varsta 18-25 de ani, ponderea celor care nu au avut o relatie de dragoste la job are nivelul cel mai ridicat (60%), pondere egala cu cea a respondentilor cu varste intre 25-55 ani care au confirmat astfel de relatii.

In ceea ce priveste partenerul, 25% dintre respondenti spun ca au avut o relatie cu un coleg sau cu o colega, 12% au avut o relatie cu un furnizor sau partener extern, iar 19% este ponderea celor care au recunoscut ca au avut o relatie cu superiorul direct.

Marea majoritate a celor implicati intr-o relatie amoroasa la locul de munca erau singuri la acel moment (62%), 18% erau deja intr-o relatie, iar 20% au recunoscut ca erau casatoriti.

25% ajung la Altar

25% dintre cei care au avut o relatie la locul de munca au ajuns la altar de mana cu colegul sau colega de birou, ponderea fiind mai mare in randul femeilor (28% femei vs. 20% barbati).

La intrebarea "Ce influenta a avut relatia la locul de munca asupra carierei tale", 17% au spus ca unul dintre parteneri a trebuit sa paraseasca compania in urmatorul an. Cu o pondere apropiata - 16%, sunt cei care au afirmat ca relatia de la locul de munca i-a ajutat sa se dedice si mai mult jobului, in timp ce doar 7% dintre respondenti afirma ca relatia i-a ajutat sa avanseze in cariera. In restul cazurilor, relatia nu a influentat evolutia profesionala a respondentilor.

Sondajul eJobs a fost efectuat la nivel national, in perioada 1-12 februarie 2017, pe un esantion de 1.242 de respondenti, cu varste curprinse intre 18 si 55 de ani. 2 din 3 respondenti sunt femei si mai mult de jumatate dintre acestia au varsta cuprinsa intre 25 si 40 de ani.

Lansata in 1999, eJobs este astazi cea mai mare platforma de recrutare online din Romania, cu un numar de peste 3,5 milioane de profesionisti conectati la piata muncii si peste 30.000 de joburi active in orice moment. eJobs Group face parte din grupul media Ringier Romania, membru Ringier AG.

 


PUBLICITATE: