Cora "deschide" primul HiperCard
Vineri, 07 Aprilie 2006

Cora deschide primul HiperCard( AdPlayers.ro ) Notorious Advertising a realizat pentru Cora campania si evenimentul de lansare a primului card de fidelitate al unui hipermarket in Romania, asa cum precizeaza reprezentantii agentiei conduse de Bogdan Alexandrescu.

Evenimentul s-a desfasurat in ambele hipermarketuri Cora Lujerului si Cora Pantelimon. La dispozitia clientilor stau site-ul Cora, standurile HiperCardului de langa Serviciu Clienti si mini-standuri de pe spatiul de vanzare de unde clientii pot afla informatii suplimentare.

“HiperCardul de Fidelitate a aparut din nevoia de a suplimenta avantajele pe care le au clientii la Cora”, sustin oficialii agentiei de publicitate. El se elibereaza gratuit si pe loc, are valabilitate nelimitata si poate fi alimentat cu puncte in orice hipermaket Cora.

Comunicarea pentru acest serviciu s-a desfasurat atat pe mediile deja folosite de Cora, outdoor si radio, cat si in magazine prin mesh-uri, postere, pliante, flyere si catalog special. Conceptele au fost, spun autorii campaniei, simplitatea obtinerii cardului, familia care poate participa prin membrii sai la achizitionarea HiperPunctelor si cadourile primite pentru fidelitate – “Stii de ce revii, stii de ce castigi”.

Notorious Advertising este responsabila de toata comunicarea Romania Hypermarche – Cora inca de la venirea sa pe piata romaneasca, la 1 octombrie 2003. Agentia este autoarea actiunilor de comunicare ale hipermarketurilor, incepand cu cataloagele de prezentare a serviciilor, ofertelor si promotiilor Cora si continuand cu servicii de strategie integrata de comunicare, campanie de brand, campanie de imagine, spoturi radio si TV, materiale promotionale, POSM. Agentia de publicitate coordoneaza de asemenea comunicarea outdoor, evenimentele, lansarile, activitatile de media planning, media buying si media monitoring.

Cora este pe piata mondiala din 1974. Investiile Cora in Romania au fost de 50 de milioane de euro pentru Cora Pantelimon, 40 de milioane de euro pentru Cora Lujerului si 25 de milioane de euro pentru Cora Cluj. Hipermarketul comercializeaza in fiecare locatie un numar de peste 100.000 de produse.

(Irina Toma irina.toma@adplayers.ro )

.

Cora deschide primul HiperCard

.


PUBLICITATE: