Contul Millennium Bank - la Ogilvy, dupa un pitch cu GMP, Odyssey, si Graffiti BBDO
Vineri, 07 August 2009
(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Contul de creatie, strategie si productie Millennium Bank va fi administrat de Ogilvy, dupa un pitch incheiat la sfarsitul saptamanii trecute.

Potrivit unor surse AdPlayers apropiate procesului de selectie, la pitch au mai participat agentiile de publicitate GMP – fosta titulara a contului de creatie din ultimii 2 ani, Odyssey Communications, si Graffiti BBDO. Oficialii Ogilvy nu au putut fi contactati pentru a comenta informatia.

“Millennium ramane un client de suflet pentru noi”, a declarat, Felix Tataru, Managing Partner al agentiei GMP, dupa despartirea de cont. „Ne bucuram ca am avut ocazia sa lucram cu un brand asa de frumos, si, totodata, ne pare rau ca am terminat colaborarea. Parteneriatul Millennium-GMP ne-a oferit oportunitatea de a fi eficienti si creativi, iar pentru incredere si sansa acordata multumim intregii echipe Millenium, atat celei de marketing/comunicare, cat si top managementului”

Conform acelorasi surse, licitatia s-a desfasurat in doua etape. Ultima etapa a adus in finala agentiile de publicitate Graffiti BBDO si Ogilvy&Mather. Contul de media Millennium Bank este administrat in prezent de agentia de media Initiative. 


PUBLICITATE: