CitiFinancial joaca la Steaua
Marti, 13 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

CitiFinancial, divizia de finantari persoane fizice a Citibank Romania S.A., a lansat promotia „Fii campion!” la finalul careia 2 suporteri stelisti vor beneficia de o excursie gratuita la Londra, pentru a vedea meciul Arsenal – Steaua din 12 decembrie direct de pe stadionul Emirates din capitala Marii Britanii, anunta responsabilii de relatii publice.

In cadrul acestei promotii, CitiFinancial va oferi si 100 de tricouri Steaua, replica a tricourilor de joc, precum si 1.000 de fulare cu insemnele echipei din Ghencea. Campania CitiFinancial se desfasoara pana la finalul lunii noiembrie, iar premiile pot fi castigate prin participarea la o tombola.

La promotia „Fii campion!” poate participa oricine se prezinta intr-una dintre agentiile CitiFinancial cu pliantul promotiei si contracteaza un credit de minimum 1.000 RON. Doar prin prezentarea pliantului, in orice agentie CitiFinancial, suporterul stelist primeste pe loc un breloc Steaua.

Cei doi castigatori ai marelui premiu – excursia la Londra – vor avea toate cheluielile de calatorie acoperite de CitiFinancial: transportul cu avionul, cazarea pentru 2 nopti, biletele la meciul Arsenal – Steaua si costurile de transport local.

Citibank Romania S.A. a incheiat in 17 septembrie un contract pe 3 ani cu F.C. Steaua S.A., CitiFinancial, divizia de finantari persoane fizice, devenind partenerul oficial al clubului. Logo-ul CitiFinancial a aparut pentru prima data pe tricourile Steaua in data de 19 septembrie, la meciul cu Slavia, de la Praga.

PUBLICITATE: