„Cea mai mare agentie independenta” comunica pentru Reinert
Miercuri, 03 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Mercury360 deruleaza campania pentru noul brand – Martinel – un produs pentru copii, de la Reinert, lider de piata in domeniul specialitatilor din carne in Germania, recent intrat pe piata din Romania. Martinel este o gama de mezeluri pentru copii cu mare succes in Germania, potrivit agentiei, care intra acum si pe piata romaneasca.

Produsul acopera o nisa foarte slab exploatata in categorie: aceea a alimentelor sanatoase, create special pentru copii, care imbina ingrediente sigure cu forme neobisnuite si in acelasi timp foarte atragatoare.

Asa cum se intampla in cazul oricarui produs pentru copii, comunicarea trebuie sa aiba in vedere doua categorii de public diferite. Pe de o parte mesajul trebuie livrat catre decision-maker, catre cumparatorul acestui produs (in acest caz, mamele cu copii de pana la 12 ani), pe de alta parte nu puteau fi pierduti din vedere consumatorii finali de Martinel (copiii).

“Am decis, prin urmare, sa prezentam beneficiile rationale ale produsului intr-o forma jucausa, usor de inteles atat de copii, cat si de mame. Asa s-a nascut campania “Joaca” – o rezolvare integrata a briefului, cu executii  print, TV, OOH si componenta necoventionala” spune Monica Tanasoiu, Account Director Mercury360.

AdPlayers.ro/File

Mercury360 este o agentie integrata de consultanta de marketing si comunicare si, potrivit companiei, cea mai mare agentie independenta, neafiliata din Romania.

Infiintata in 1993 si consacrata sub numele de Mercury Promotions in 1998, potrivit reprezentantilor sai,  Mercury360 are experienta in derularea de proiecte de comunicare integrate si specializate. Pe parcursul celor 13 ani de activitate agentia s-a dezvoltat constant ajungand in 2006 la 140 de angajati, si o cifra de afaceri de peste 12 milioane Euro.

Mercury360 este dedicat unor parteneriate cu o serie de companii precum Coca-Cola, Metro, Nestle, Ursus Breweries, H&E Reinert, Vodafone, Western Union, etc.

AdPlayers.ro/Work

Produs: Martinel

Advertiser: H&E Reinert:

Corina Teslaru - Marketing Manager,

Ovidiu Bocaniciu - Director General

Mercury360:

Cristina Diaconescu – Group Creative Director,

Bogdan Brezuleanu – Copywriter,

Decebal Bondaret – Art Director,

Oana Venat – AV Producer,

Paul Kasprovschi – Strategic Planner,

Monica Tanasoiu – Account Director,

Mihaela Radulescu – Client Service Director


PUBLICITATE: