WPP mai face o agentie de publicitate la Bucuresti. Fractal Communications, parte din Geometry Global
Miercuri, 28 Iunie 2017

WPP mai face un birou la Bucuresti. Fractal Communications (publicitate integrata), parte din Geometry Global Bucharest

Clientii alaturi de care FRACTAL Communications isi incepe activitatea in 2017 sunt: Regina Maria Ponderas Academic Hospital, Federatia Romana de Fotbal, Red Bull, Scandia, Danone Activia, Heineken si Pepco.


Mircea Pascu – Managing Director, Fractal Communications. Credit: Fractal / PR

adplayers.info Grupul international de marketing si comunicare WPP mai face un birou la Bucuresti: Fractal Communications, agentie de publicitate integrata (full services), parte din Geometry Global Bucharest.

Din echipa de management a agentiei FRACTAL Communications fac parte Mircea Pascu – Managing Director, Simona Costea – Client Service Director, Alex Petrescu – Strategy & Creative Director, Mina Ionescu – Digital Consultant, Marin Preda – Content Director, Alina Croitoru – PR Director si Luiza Dumitras – Business Consultant.


Simona Costea – Client Service Director, Fractal Communications. Credit: Fractal / PR

Potrivit agentiei, elementul definitoriu al noii agentii este dat de filosofia sa unica mindful buzz – care va sta la baza tuturor proceselor de lucru in FRACTAL Communications. Mindful buzz inseamna o perspectiva distincta de a privi brandurile – acestea sunt abordate ca fiind ecosisteme de comunicare, dar si un mod autentic de a ajunge la oameni – prin conversatii si experiente de impact.

„Mindful buzz inseamna sa ajungi la oameni, sa le captezi atentia, sa inspiri conversatii si sa lasi o urma care are impact. Pentru asta, privim brandurile ca pe ecosisteme de comunicare, in care fiecare element are un rol clar. Nimic nu trebuie subevaluat, pentru ca orice lucru pe care il face un brand, orice actiune de comunicare semnata de un brand construieste, influenteaza reputatia acelui brand” isi defineste agentia, filosofia companiei.

,,FRACTAL Communications s-a conturat pornind de la expertiza de PR pe care o avem deja in Geometry Global si pe care ne-am propus sa o ducem mai departe spre ceea ce noi numim mindful buzz. Astfel, astazi lansam o noua agentie full service care intampina nevoile clientilor locali si care este gata sa aduca plus valoarea in business-ul lor si in industrie”, declara Mircea Pascu (Managing Director FRACTAL Communications). 


Alex Petrescu – Strategy & Creative Director, Fractal Communications. Credit: Fractal / PR 

Clientii alaturi de care FRACTAL Communications isi incepe activitatea in 2017 sunt: Regina Maria Ponderas Academic Hospital, Federatia Romana de Fotbal, Red Bull, Scandia, Danone Activia, Heineken si Pepco. Pentru acestia, agentia va oferi servicii din urmatoarele arii de expertiza: crisis management, social & mobile content, integrated communications, digital & media management, community management, sustainability strategy, creative & design, brand & PR strategy, media relations.

La Bucuresti, WPP este reprezentata de mai multe marci de servicii pe piata de comunicare locala. Dintre acestea Ogilvy & Mather, JW Thompson, Ogilvy One, Ogilvy PR sau agentiile de media parte din grupul de media Group M -  Mindshare, Mediacom si MEC Romania, ca sa amintim doar o parte dintre ele.

Mai mult in adplayers report, Business, Advertising, 


PUBLICITATE: