Telekom inchide ClickShop.ro. Produsele, sub Germanos.ro, telecomunicatiile, pe Telekom.ro
Miercuri, 01 Februarie 2017

adplayers. info

Telekom Romania sisteaza activitatea mall-ului online ClickShop.ro din 15 februarie 2017, ora 11:00, urmand ca vanzarile online de produse electronice, telefoane si IT sa se desfasoare sub brand-ul germanos.ro, iar serviciile de telecomunicatii ale companiei sa fie achizitionate de pe telekom.ro

Potrivit reprezentantilor Telekom, masura face parte din seria de eforturi de concentrare asupra activitatii de baza a companiei. Telekom va continua vanzarea online de produse si servicii pe website-urile www.germanos.ro si www.telekom.ro, in conformitate cu specificul IT&C al businessului sau - produse si servicii de comunicatii si entertainment integrate, fixe sau mobile. Clientii existenti ai ClickShop.ro vor beneficia de suport pe perioada garantiei aferente pentru produsele achizitionate.

Garantat de Telekom Romania, www.Clickshop.ro a fost primul mall online detinut de un operator telecom pe piata romaneasca, lansat in aprilie 2011. Acesta a oferit, de-a lungul a 5 ani de activitate, o gama larga de produse, de la electronice si produse IT, la echipamente pentru casa si gradina sau articole sportive si de lifestyle, apartinand unor branduri internationale de marca, cu mai multe produse decat cele deja cunoscute pe piata romaneasca. De la 2,000 produse in 7 categorii la momentul lansarii, la finele anului trecut,  pe www.clickshop.ro erau disponibile peste 15.000 de produse, organizate in 9 categorii principale.

Mai mult in Business, Retail, 


PUBLICITATE: