Porsche Romania planteaza cate un copac pentru fiecare masina vanduta
Miercuri, 05 Decembrie 2007

Porsche Romania planteaza cate un copac pentru fiecare masina vanduta

(AdPlayers.ro/News, Irina Toma)

Porsche Romania va planta impreuna cu Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, cate un copac pentru fiecare masina vanduta in anul 2007, in cadrul programului “O masina, un copac”.

Importatorul marcilor Audi, Porsche, SEAT, Skoda, Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Weltauto demareaza astfel un proiect ecologic ce include 55.000 de copaci, cifra care reflecta numarul de masini vandute in acest an.

Copacii sut plantati in comunele Mitreni, Crivat si Plataresti din judetul Calarasi, zone grav afectate de despaduririle masive. Punctul culminant al evenimentului a avut loc marti, 4 decembrie, cand conducerea Porsche Romania impreuna cu Ministrul Mediului, Attila Korodi, precum si cu numeroase persoane publice si reprezentanti mass media, au plantat simbolic salcamii dedicati acestui program.

Potrivit autorilor, campania „O masina, un copac” va continua cu plantarea altor cateva sute de plopi pe malul bratului Borcea, pentru consolidarea solului. Suprafata totala impadurita cu 55 de salcami si 600 de plopi este de 12 hectare. In prezent, media europeana de suprafata impadurita a unui judet este de 30%, in timp ce in judetul Calarasi este de numai 4%.

PUBLICITATE: