Opel ofera cheile masinii 3 zile
Miercuri, 13 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Opel a pornit cel mai ambitios drive test din istoria companiei si in Romania. Lansarea oficiala a programului a avut loc aseara la World Trade Plaza cu sprijinul agentiei Momentum. “Marele Test Opel” este un program test drive de 3 zile ce va fi implementat de catre toti dealerii opel din tara. Programul General Motors Southeast Europe se desfasoara in Romania pe parcursul a trei luni si se va incheia pe 30 iunie.

Opel ofera cheile masinii 3 zile

opel.ro/mareletest

Mecanismul programului de marketing presupune ca se poate programa pentru drivetest orice persoana ce are minim 21 de ani si carnet de conducere cu vechime minima de 2 ani. Persoanele ce indeplinesc cele doua conditii se pot programa sunand la Opel, completand un formular pe internet la adresa opel.ro/mareletest sau direct la cel mai apropiat dealer. Solicitantii sunt programati si ulterior sunt chemati pentru a li se preda masina pentru maxim 3 zile.

Opel ofera cheile masinii 3 zile

Marele Test Opel / Formular de inscriere

Marele Test Opel va pune cheile in mana timp de 3 zile pentru modele cum sunt Corsa, Meriva, Noul Astra, Astra Clasic, Vectra, Signum, Zafira, Combo Cargo si Tour, Tigra, Vivaro Cargo si Tour.

Cum numaratoarea inversa a celor 78 de zile ramase a inceput, chiar daca organizatorii au pus la dispozitia celor interesati peste 100 de masini, AdPlayers va sfatuieste sa fiti printre primii care se programeaza. Dupa calculele noastre, o masina va putea pleca cu greu la mai multi de 26 de “castigatori” ai drive test-ului.

AdPlayers estimeaza ca in program vor fi angrenati un numar cuprins intre 2500 si  3000 de romani. Fericitii castigatori ai unui “autoconcediu” de 3 zile isi vor lua probabil un avans din vacanta de vara. Iar noi credem ca merita. Chiar daca aveti o super masina acasa, merita sa  participati la cel mai interesant program marketing de testare auto din Romania: Cel mai mare drivetest din istoria companiei!


PUBLICITATE: