'Ne potrivim perfect!' Pascal Beucler, Publicis Consultants despre parteneriatul cu The Practice
Joi, 24 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Agentia locala de relatii publice The Practice si Publicis Consultants, reteaua internationala de consultanta in comunicare corporativa si strategii de relatii publice a Publicis Groupe, au anuntat ieri oficial formarea unui parteneriat strategic. 

The Practice a devenit astfel reprezentantul exclusiv pentru Romania, arata oficialii agentiei de relatii publice, in urma semnarii parteneriatului.

 

„Pentru noi, o retea in plina dezvoltare, sa putem oferi clientilor nostri servicii de PR si in Romania – o tara atat de importanta din Europa Centrala si de Est – era o necesitate absoluta. Ne-am dorit foarte mult sa incheiem acest parteneriat cu The Practice: in ochii nostri, aceasta este cea mai buna si cea mai atractiva companie de relatii publice din Romania”, a declarat Pascal Beucler, Vice-president Brand Strategy & International Network, Publicis Consultants | Worldwide.

 

„Cresterea pe care a inregistrat-o este impresionanta, la fel ca si expertiza profesionala a consultantilor. Intr-un cuvant ne potrivim perfect!”, a mai spus Pascal Beucler, la semnarea actului care leaga parteneriatul dintre cele doua companii.

 

„Faptul ca o retea globala atat de importanta, cum este Publicis Consultants, ne-a ales sa ii fim partener strategic exlusiv pe piata din Romania, reprezinta o recunoastere a profesionalismului agentiei noastre si un pas important in dezvoltarea noastra”, a declarat Gabriela Lungu, Managing Partner al The Practice.

 

Potrivit reprezentantilor agentiei de relatii publice, prin intermediul acestui parteneriat, The Practice va avea acces la cunostintele, resursele si experienta uneia dintre cele mai importante retele globale de comunicare, la instrumentele dezvoltate de aceasta, beneficiind de toate avantajele ce decurg din parteneriatul cu o agentie internationala de consultanta in comunicare.

 

In calitatea sa de partener strategic si exclusiv al retelei internationale in Romania, The Practice va reprezenta interesele Publicis Consultants si va deservi acei clienti ai retelei interesati sa desfasoare activitati de relatii publice in tara noastra. In acelasi timp, companiile romanesti care activeaza in strainatate vor beneficia la nevoie de tot suportul retelei internationale.

 

AdPlayersFile

Avand o echipa de 10 consultanti in relatii publice, The Practice lucreaza cu 17 clienti. In Romania, agentia face parte din grupul Leo Burnett, ce reuneste 5 companii cu diferite specializari in comunicare.

 

Publicis Consultants | Worldwide este o retea internationala in plina expansiune, specializata pe consultanta in comunicare corporativa si strategii de relatii publice, si face parte din cadrul Publicis Groupe, al 4-lea grup de comunicare din lume.

 

Publicis Consultants | Worldwide integreaza agentii specializate cu competente in relatii publice, dar si branding, comunicare financiara, investor relations, public affairs & crisis communications, strategie si identitate sau consumer PR. Infiintata in 1993, reteaua este formata in acest moment din 46 de agentii si 9 parteneri strategici in 24 de tari, inclusiv Romania.


PUBLICITATE: