Monopoly francizeaza BarTV în Iasi
Miercuri, 28 Noiembrie 2007

Monopoly francizeaza BarTV în Iasi

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Monopoly Media francizeaza reteaua BarTV prin lansarea sistemului Digital Signage (InStore TV) in Iasi in 6 locatii: Mamma Mia, Star Pub, Alila, For Fun, Memento si Rocafella, anunta o informare a companiei.

„Pe langa reteaua BarTV, Monopoly Media intentioneaza sa francizeze si alte produse ale sale: PharmaTV, BeautyTV, MarketTV, DoctorTV”, a afirmat Mihnea Manu, director executiv Monopoly Media. „Avantajul pe care reteaua BarTV il ofera clientilor (brandurilor) este posibilitatea asocierii cu un public tanar, educat, dinamic, cu putere mare de cumparare, un public greu de accesat cu ajutorul mediilor conventionale.”

BarTv este un canal de comunicare indoor ce functioneaza cu ajutorul sistemului Digital Signage (InStore Tv) in baruri,  pub-uri, cafenele si cluburi. A aparut pe piata in luna aprilie 2006 cu 5 baruri in care initial rulau doar programe, fara publicitate. In acest moment BarTV ruleaza in 80 de locatii din Bucuresti iar programele sale cuprind in mare masura si publicitate.

Reteaua BarTv are o emisie dedicata exclusiv unei retele de baruri, pub-uri, cafenele si cluburi atent selectionate. In cadrul retelei pot fi urmarite de la meciuri de fotbal ale momentului, la stiri si emisiuni speciale pentru baruri, divertisment si life-style.

Conform Monopoly Media, targetul agreat al BarTV are varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, cu venituri medii spre ridicat si cu inclinatie spre petrecerea timpului liber in afara casei. Suportul video este reprezentat de ecrane plate plasma 106cm sau LCD 48cm amplasate in zonele cu timp mare de asteptare (bar, mese, etc).

/Profile

/Monopoly Media

Potrivit companiei, Monopoly Media este cea mai mare companie de media si publicitate indoor. Opereaza pe piata de indoor din anul 2004 insa este prezenta pe piata romaneasca de media de mai bine de 15 ani;

Monopoly Media detine o retea de peste 2500 de ecrane in 54 de orase in Carrefour, Cora, Billa, Kaufland, Real, Artima, Pic, Plaza Romania, City Mall, Metro, BRD, baruri & puburi, McDonalds, clinici medicale, saloane de infrumusetare, CFR, FunLand, Sensiblu, aeroporturi, Inmedio etc;

Cel mai mare provider de solutii indoor de pe piata ofera solutii integrate care pot acoperi orice nevoi ale unui client in ceea ce priveste comunicarea indoor.


PUBLICITATE: