Mercury Promotions face 3 achizitii
Miercuri, 24 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Mercury Promotions anunta ca a început anul cu trei achizitii importante în rândul celor 140 de angajati: un Account Manager - Corina Gliga si doi Creativi: Radu Constantinescu - Copywriter, Gabriel Avram - Art Director.

Mercury Promotions face 3 achizitii

Corina Gliga (foto), 25 ani, se alatura echipei de Client Service Mercury pe pozitia de Account Manager. Ea vine la Mercury atrasa de contul Peroni (Ursus Breweries) si aduce, spune agentia, o experienta de aproape 4 ani de munca în marketing si comunicare, ultimii 3 petrecuti în agentii precum Grey Worldwide si Publicis. Potrivit reprezentantilor Mercury, Corina Gliga are Studii Europene (Universitatea Babes Bolyai) si un master în relatii publice si comunicare.

Mercury Promotions face 3 achizitii

Radu Constantinescu (foto), 29 ani, este Copywriter la Mercury Promotions, începând cu luna ianuarie. Cu o experienta de 6 ani în advertising la Grey, Gavrila&Asociatii si Funky Business, potrivit agentiei, el va lucra pentru Peugeot, Western Union, Tetra Pak si a proiectelor institutionale de la Mercury. Reprezentantii agentiei de publicitate spun ca Radu Constantinescu a lucrat pentru conturi ca  Zapp, Avon, P&G, BAT, Toyota, Sony, Nokia, Romtelecom si are un background de comunicare solid (licentiat în comunicare, master în marketing).

Mercury Promotions face 3 achizitii

Gabriel Avram (foto), 25 ani, se alatura echipei de creatie Mercury Promotions, ca Art Director. A studiat design la Facultatea de Arte Vizuale si a fost, spun oficialii Mercury, graphic designer si web designer, a facut design de mobilier si produs, motion graphics, packaging iar ultimii doi ani i-a petrecut ca art-director la Prospero si AdVenture. La Mercury Promotionsva lucra pentru clienti precum Reinert, Coca-Cola si Muzeul Taranului Român.

AdPlayersFile Mercury Promotions

Înfiintata în 1993, Mercury Promotions (www.mercurypromo.ro) a ajuns, în 2006, la o cifra de afaceri de peste 12 Milioane de euro. Agentia are 140 de angajati si lucreaza pentru companii precum Coca-Cola, Metro, Nestle, Peugeot, Romtelecom, Sony Ericsson, Ursus Breweries, Western Union, etc.

Mercury Promotions este o agentie full service ce desfasoara, logistic, proiecte complexe la nivel national (Caravana Maggi, festivaluri, proiecte ample de merchandising, programe de sampling si door-to-door selling) dar si proiecte de publicitate conventionala: branding, creatie de identitate vizuala campanii TV si radio, consultanta de marketing.

Conform oficialilor companiei, Mercury Promotions se pozitioneaza drept cea mai mare agentie independenta din România si printre primele 10 agentii de publicitate de pe piata româneasca de profil.


PUBLICITATE: