Mediafax Foto a relansat Infografice
Vineri, 05 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Mediafax Foto a relansat serviciul Infografice al MediafaxFoto, anunta o informare a agentiei, remisa AdPlayers. Lansat in 2006, serviciul Infografice al Mediafax Foto ofera interpretari grafice ale stirilor zilei, care vin in completarea fluxului zilnic de stiri Mediafax din sport, economie, politica, social etc.

Potrivit sursei, Infografice este imbogatit cu o noua functionalitate, care permite personalizarea fiecarui infografic descarcat de pe www.mediafaxfoto.ro. Alaturi de infograficele standard, in format .jpg, furnizate de Mediafax Foto, publicatiile au la dispozitie si versiunea editabila a acestora, in format .pdf. 

Cu noul serviciu, fiecare publicatie isi poate personaliza informatia din infograficul Mediafax Foto, in functie de propriile necesitati editoriale.

AdPlayers.ro/File

/Mediafax Foto

Mediafax Foto (www.mediafaxfoto.ro) este departamentul foto al Mediafax, cel mai mare furnizor roman de informatie generala si de business, potrivit companiei.Serviciul dispune de o retea de peste 100 de fotografi profesionisti si furnizeaza zilnic cel mai consistent flux romanesc de fotografie de eveniment.

Din anul 2003, Mediafax Foto este distribuitorul exclusiv pentru Romania al serviciului fotografic France Presse, iar din iulie 2007 distribuie fotografiile epa si Reuters pe piata secundara mass-media.


PUBLICITATE: