Campanie Caroli Foods Group in Postul Pastelui. Produse vegetale Caroli Vegalia si mancaruri gata preparate Maestro, printre vedetele comunicate.
Joi, 18 Aprilie 2024

„Observam, in general, un interes in crestere din partea consumatorilor pentru produse vegetale, iar gamele aflate in portofoliul brandurilor Caroli si Maestro sunt realizate pe baza unor retete menite sa asigure aportul de proteine vegetale“, spune Ana Maria Costea, Executive Marketing Director Caroli Foods Group.

AdPlayers. info

Consumatorii care respecta regimul alimentar al Postului Mare gasesc la raft o selectie variata de produse vegetale din categoriile Caroli Vegalia si mancaruri gata preparate Maestro din portofoliul Caroli Foods Group, anunta oficialii de comunicare ai grupului.

Conform statisticilor, interesul consumatorilor pentru produse vegetale sanatoase este mult mai ridicat in perioada postului Pastelui. Cele mai recente studii arata ca 45% din populatia Romaniei respecta, total sau partial, Postul Mare.

„Observam, in general, un interes in crestere din partea consumatorilor pentru produse vegetale, iar gamele aflate in portofoliul brandurilor Caroli si Maestro sunt realizate pe baza unor retete menite sa asigure aportul de proteine vegetale“, spune Ana Maria Costea, Executive Marketing Director Caroli Foods Group.

,, Produsele Caroli Vegalia, realizate pe baza de proteina de mazare, si mancarurile gata preparate Maestro, cu ingrediente naturale si fara conservanti sau aditivi, sunt o alegere potrivita de consum in perioada postului Pastelui sau pentru consumatorii care urmeaza diete vegetariene, care vor sa integreze in regimul lor alimentar acest tip de produse. Produsele vegetale din portofoliul companiei reprezinta un alt mod prin care oferim consumatorilor alternative de consum in functie de preferintele lor culinare si le facem, astfel, alegerea mai facila“, adauga oficialul de marketing Caroli Foods Group.

La raft, produse vegetale Caroli Vegalia si mancaruri gata preparate Maestro


Caroli Vegalia – produse vegetale sub forma de baton

Produsele din gama Caroli Vegalia sunt preparate pe baza de proteina de mazare, numai cu ingrediente vegetale, nu contin organisme modificate genetic si nu au gluten. Aceste atribute le transforma in alimente ideale in perioada postului si nu numai. Patru sortimente din aceasta gama sunt disponibile in magazine in aceasta perioada: „Baton vegetal clasic“ (400 g), „Baton vegetal cu ardei“ (400 g), „Pasta vegetala cu ciuperci“ (150 g) si „Pasta vegetala cu ceapa verde“ (150 g).

Maestro - produse gata preparate intr-un ambalaj inovator

Gama de mancaruri gata preparate Maestro include supe si feluri principale de mancare in portii satioase, a cate 350 - 400 de grame, reprezentand cantitatea optima pentru a evita consumul exagerat sau risipa alimentara. In plus, produsele ready meals Maestro sunt ambalate si pasteurizate printr-o tehnica speciala, care le permite sa isi pastreze prospetimea timp indelungat, pana la 60 de zile.

Produsele gata preparate din gama Maestro prezente pe rafturile magazinelor in perioada Postului Mare sunt: Ciorba de fasole cu cimbru, Supa crema de ciuperci cu nucsoara, Supa crema de legume, Supa crema de rosii cu busuioc, Supa crema de telina cu patrunjel, Spanac cu mamaliguta, Tocanita de ciuperci cu mamaliguta.

Gamele Caroli Vegalia si ready meals Maestro pot fi gasite la nivel national, in magazinele de tip hypermarket, supermarket, cash & carry (doar Caroli Vegalia), discounter (doar Caroli Vegalia) si E-commerce.

Caroli Foods Group

Caroli Foods Group este unul dintre marii producatori de pe piata produselor de carne ambalata din Romania. Compania a fost infiintata in 1994 si ofera in prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse prin intermediul a cinci marci: Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro si Primo.

Compania are o fabrica la Pitesti si dispune de facilitati logistice importante in toata tara precum si de o retea extinsa de distributie. Din 2017, Caroli Foods Group face parte din Sigma, un grup alimentar multinational, cu operatiuni in Europa, America de Nord si America de Sud.

Sigma produce si comercializeaza mai multe categorii de produse, cum ar fi: carne ambalata si proaspata, produse lactate, produse pe baza de plante, precum si alimente congelate sau gata de consum.

Mai multe detalii despre Caroli Foods, pe https://www.carolifoods.ro

Mai mult in Campanii, Retail, Business


PUBLICITATE: