Cu peste 1 milion de euro, Radisson Blu Hotel Bucharest pregateste, in inima orasului, destinatia de vara NAMI Beach Club & More
Joi, 25 Aprilie 2024

Renovata in urma unei investitii directe de peste 1 milion de euro, potrivit companiei, NAMI Beach Club este propunerea Radisson Blu Hotel Bucharest pentru o experienta de vara exclusivista, completa - un refugiu urban sofisticat, care aduce, in inima Capitalei, atmosfera unei vacante premium la plaja.

AdPlayers. Info

Legendara piscina de la Radisson Blu Hotel Bucharest devine NAMI Beach Club & More, o noua destinatie de vara, care urmeaza sa isi deschida portile in luna iunie, anunta oficialii de comunicare ai companiei.

Renovata in urma unei investitii directe de peste 1 milion de euro, potrivit companiei, NAMI Beach Club este propunerea Radisson Blu Hotel Bucharest pentru o experienta de vara exclusivista, completa - un refugiu urban sofisticat, care aduce, in inima Capitalei, atmosfera unei vacante premium la plaja.

Situat in cadrul Radisson Blu Hotel Bucharest, pe o suprafata de peste 2000 de metri patrati, NAMI Beach Club va avea o capacitate de 262 de locuri, oferind o varietate de zone de relaxare: sezlonguri aflate langa piscina, zone VIP, un spatiu dedicat familiilor, cu separeuri special amenajate, lounge si zona Shisha, personalizate pentru nevoile tuturor tipurilor de clienti.

„Suntem foarte incantati sa lansam cel mai nou proiect al nostru, NAMI Beach Club & More, conceput pentru a le oferi vizitatorilor cea mai apropiata experienta de o vacanta de vara premium, la indemana, chiar in centrul orasului; o escapada de vara, unica in Bucuresti, oferind servicii de top, confort deplin si intimitate.”, a spus Lior Bebera, General Manager Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest.

,,Clientii clubului se vor putea bucura de o calatorie culinara exceptionala si diversificata. Cocktail-urile semnate NAMI, realizate de echipa noastra de barmani cu experienta, promit sa devina una dintre atractiile acestei locatii de vara. Visul nostru a fost sa cream o experienta 360 de grade, asigurandu-ne ca oaspetilor nostri nu le va lipsi nimic din ceea ce le ofera o vacanta, fara sa calatoreasca prea departe, sa planifice saptamani in avans sau sa isi faca bagajele. Suntem increzatori ca NAMI are toate atributele pentru a deveni un hotspot in Bucuresti si bucurosi sa finalizam un proiect caruia ne-am dedicat in ultimul an. Am avut sansa de a face parte din proiecte similare, de exceptie, in destinatii turistice de top precum SUA, Malta si Emiratele Arabe Unite, si sunt increzator ca am reusit sa surpindem toate elementele unice ale conceptelor celebre de beach club, inglobandu-le in NAMI Beach Club, care va transforma Radisson Blu Hotel Bucharest in destinatia suprema de tip resort” a mai spus executivul.

Designul noului club, care combina culori deschise si materiale naturale, premium, este inspirat de stilul de viata mediteranean, recreand atmsofera unui beach club exclusivist, ascuns chiar sub ochii nostri, in centrul Bucurestiului.

Spatiul exclusiv NAMI a fost creat de Gandia Blasco, un studio apreciat la nivel international, cu o vasta experienta in proiectarea de spatii contemporane si castigator al mai multor premii, inclusiv al prestigioaselor Red Dot Design Award si NYCxDESIGN Award.

Cea mai mare piscina exterioara din centrul Bucurestiului

Potrivit informatiilor companiei, NAMI gazduieste cea mai mare piscina exterioara din centrul Bucurestiului, precum si cel mai mare jacuzzi incalzit in aer liber din oras.

Familiile se vor putea bucura de experienta intr-o zona special amenajata, cu un loc de joaca pentru copii, unic in Bucuresti si realizat la comanda pentru NAMI de catre o companie specializata in proiectarea si implementarea spatiilor interactive pentru copii. Fiecare element este proiectat meticulos pentru a stimula miscarea, creativitatea si curiozitatea. Locul de joaca NAMI va deveni un spatiu antrenant si atractiv, oferind masuri de siguranta peste standarde.

NAMI Beach Club lanseaza si o editie limitata de abonamente, prin care se vor oferi, pe baza unei taxe unice, o serie de avantaje exclusive, pentru o experienta imbunatatita.

RADISSON BLU

Radisson Blu este un brand hotelier de lux, care ofera servicii personalizate, in spatii elegante. Acordand o atentie deosebita micilor detalii care fac diferenta, Radisson Blu inspira experiente de neuitat la fiecare sejur. Hotelurile si resorturile noastre ofera o gama completa de produse si servicii inovatoare, oferind experiente autentice oaspetilor cu o atitudine Yes I Can! distinctiva. Hotelurile Radisson Blu pot fi gasite in marile orase, aeroporturi si destinatii de vacanta. Oaspetii si partenerii de afaceri isi pot imbunatati experienta cu Radisson Blu participand la Radisson Rewards, un program global de loialitate care ofera beneficii si recompense exceptionale.

Radisson Blu face parte din Radisson Hotel Group, care include si Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson si Prizeotel.

Mai multe informatii pe www.radissonhotels.com/blu

Mai mult in Timp Liber, Entertainment, 


PUBLICITATE: