Licitatia NOTINO a ales Confident Agency pentru comunicare corporate si de brand
Vineri, 26 Aprilie 2024

,,NOTINO este un brand inovator care a pariat deopotriva pe frumusete si tehnologie, industrii in care echipa noastra de consultanti are o expertiza relevanta", a spus Mara Gojgar, fondator Confident Agency.

AdPlayers. info

Confident Agency, companie specializata in consultanta de comunicare, cu birouri in Bucuresti si Barcelona, anunta castigarea contului NOTINO pentru piata din Romania. Parteneriatul cu NOTINO s-a realizat ca urmare a unui pitch organizat in colaborare cu agentia United Partners (UP) pentru pietele din Romania si Bulgaria.

In urma selectiei, Confident Agency va gestiona comunicarea corporate si de brand pentru NOTINO, lider in industria de beauty si wellness din Europa, pe canalele unde brandul este deja prezent si va crea noi contexte de comunicare pentru consumatorii din Romania.


„Abordarile creative si relevante ale celor doua agentii, United Partners si Confident, au rezonat cu viziunea si cu nevoile noastre de brand. Ne bucuram ca avem in Romania un partener care a demonstrat intelegerea contextului local si care poate aduce NOTINO mai aproape de inimile clientilor nostri", a afirmat
Alexandra Išuninová, PR Manager NOTINO.

„Suntem onorati si entuziasmati sa fim agentia aleasa in urma unui proces complex de selectie. NOTINO este un brand inovator care a pariat deopotriva pe frumusete si tehnologie, industrii in care echipa noastra de consultanti are o expertiza relevanta", a spus Mara Gojgar, fondator Confident Agency.

„Acest parteneriat arata puterea colaborarii si a experientei comune. Suntem increzatori ca eforturile noastre vor conduce la rezultate semnificative pentru NOTINO in Romania si Bulgaria", a adaugat Maria Gergova-Bengtsson, CEO & fondator al agentiei United Partners.

Colaborarea dintre Confident Agency si United Partners are ca obiectiv  maximizarea vizibilitatii si a impactului NOTINO in regiune. Strategia de comunicare se va desfasura pe mai multe canale  - PR, influencer marketing, brand ambassadorship, social media, activari de brand, comunitati strategice si evenimente.

Partenerii

CONFIDENT GROUP

Prezent in Bucuresti si Barcelona, The Confident Group este un cluster de comunicare de marketing format din companii cu expertiza in Romania si Spania: Confident Agency - Marketing Communications si VENUS FIVE - Servicii de productie vizuala - foto, video, podcast.

The Confident Group ofera consultanta in comunicare si productie video pentru industrii cheie - tech & inovatie,  real estate, ecommerce, retail & FMCG, auto & mobilitate, pharma & medcomms.

Confident Agency a castigat mai multe premii pentru campaniile de Tech PR si Brand PR in cadrul competitiei PR Award, iar in 2020, agentia a primit distinctia Consultancy of the Year. In anul 2024 Confident a primit trofeul pentru Comunicarea Inovatiei in cadrul Smart City Industry Awards.

Portofoliul Confident include branduri precum AVIS, Bucuresti Mall Vitan & Plaza Romania, CBRE, Roche Diagnostics, Mitsubishi, Mobexpert, Regus, VTEX, XIAOMI, UP Romania, Vantage Towers.

Echipa Confident:

•          Mara Gojgar, fondator

•          Diana Dinca Lupu, Account Manager

•          Adelina Toader, Media Relations Specialist

•          Anca Calugaru, Senior Account Executive

NOTINO - 100.000 de produse, de la peste 2700 de branduri

NOTINO, cel mai mare retailer online de produse de beauty & wellness din Europa, este lider al pietei de aproape 20 de ani. Compania a reusit sa se impuna intr-un peisaj marcat de expansiunea accelerata a comertului digital si sa aduca mai aproape de milioane de oameni din intreaga Europa produsele de beauty si wellness, de doua decenii. 

Povestea NOTINO a inceput in Republica Ceha in 2004 si, de atunci, compania s-a dezvoltat constant devenind o prezenta puternica in sectorul de beauty si in comertul digital.

Misiunea companiei este clara - sa aduca cele mai renumite branduri mai aproape de clientii din intreaga Europa. In prezent, NOTINO ofera o gama extinsa de aproximativ 100.000 de produse, de la peste 2700 de branduri la preturi accesibile. Potrivit companiei, succesul NOTINO nu se limiteaza doar la prezenta sa online in 27 de tari, avand in portofoliu si 26 de magazine fizice, pozitionate strategic in 7 tari.

Cea mai recenta realizare a Notino este includerea sa in „TOP 500 Cross-Border Retail Europe”, cu un loc in top 10. Strategia de extindere a companiei este confirmata si de cele trei centre logistice si depozite din Romania, Republica Ceha si cea mai recenta achizitie din Italia. Prin aceasta miscare, Notino reuseste sa asigure livrari mai rapide catre clientii din Europa, raspunzand cererilor tot mai mari, in special in timpul sezoanelor festive.

Echipa NOTINO:

•          Alexandra Išuninová, manager PR

•          Heda Greplová, specialist PR

•          Eliška Sýkorová, specialist in campanii de PR

 

 

UNITED PARTNERS

 

United Partners (UP) este o agentie europeana independenta de PR, specializata in consultanta strategica, reputatie corporativa, comunicare de brand, management de evenimente, consultanta in afaceri publice si comunicare digitala. Cu o retea solida de agentii partenere care se intinde in toata regiunea EMEA, echipa UP este pregatita pentru a ajuta companiile sa acceseze pietele dorite, sa faca alegerile potrivite si sa isi realizeze obiectivele.

Echipa United Partners:

•          Maria Gergova-Bengtsson, CEO United Partners

•          Liliya Ilcheva, Account Director

•          Yana Stefanova, Account Manager

•          Akseniya Yaneva, Junior Account Manager


Mai mult in Licitatii, Business, Campanii

 


PUBLICITATE: