Hennessey face si 90.000 EUR din fotografie
Miercuri, 11 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

“O luna buna are si 20 de sesiuni foto, iar una mai putin buna in jur de 10. Oricum o medie de 15 sesiuni foto pe luna", a declarat pentru AdPlayers, Gabriel Hennessey, fotograf profesionist care semneaza mai multe pictoriale si sedinte foto ale unor reviste de prima mana editate in Romania.

“Intr-un an bun fac si 80-90.000 EUR, iar unul in care cererea este mai mica fac in jur de 50.000 EUR”, explica, pentru AdPlayers, fotograful. O sedinta foto are in general un buget de 300-400 EUR, dar la care se pot adauga si eventuale alte costuri suplimentare, cerute de catre editor.

Hennessey a renuntat in februarie la o exclusivitate semnata cu Edipresse AS Romania pentru a se dedica mai multor grupuri de presa care aveau nevoie de serviciile sale. “Am renuntat de comun acord la serviciile de exclusivitate, dupa ce am avut o discutie cu Cristina Simion (manager la Edipresse AS Romania n.r.). Am ramas in relatii foarte bune si lucram in continuare, dar fara contract de exclusivitate”, adauga Hennessey.

Fotograful crede ca sunt in jur de 10 editori care lucreaza forografia profesionist. Pe langa Edipresse cu care artistul mai lucreaza si in prezent, Hennessey mai semneaza sedinte foto pentru The One si alte publicatii de la MediaPro, reviste din portofoliul Sanoma Hearst Romania dar si altele.

Artistul a realizat si cele mai recente sedinte foto pentru revista The One de la MediaPro. Machiajul este semnat de Make-Up Artistul Mirela Vescan.

The One, Iulie 2007

Fotograf: Gabriel Hennessey

FASHION EDITOR : Silvia Serban

MAKE-UP : Mirela Vescan

HAIR : Raluca Sava

PHOTO ASSISTANT: Viorel Titu

MODEL : Cristiana ( MRA)


PUBLICITATE: