Finans Credit Ipotecar mareste perioada de rambursare cu Maximize
Joi, 09 Iunie 2005

( AdPlayers.ro ) Maximize Communications deruleaza pentru Finans Credit Ipotecar campania pentru creditul ipotecar cu perioada de rambursare de pana la 30 de ani. Dupa cum au declarat pentru AdPlayers reprezentantii agentiei de publicitate, campania se desfasoara in perioada 8 iunie si 8 iulie.

Campania de promovare se desfasoara pe mai multe canale media (presa scrisa, radio, internet) si se adreseaza in special tinerilor si familiilor tinere care doresc sa achizitioneze o locuinta.

Potrivit aceleiasi surse, pachetul de servicii ipotecare este unic in Romania si presupune   rambursarea creditului in rate lunare egale. Creditul ipotecar se adreseaza persoanelor fizice de cetatenie romana, rezidenti in Romania, cu varsta de minim 18 ani. Se accepta si codebitori, cu conditia ca acestia sa fie rude de gradul I cu solicitantul si sa locuiasca la aceeasi adresa cu acesta.

Pachetul de servicii lansat de Finans Credit Ipotecar este destinat achizitiei de locuinte (locuinte permanente sau temporare ori case de vacanta), constructiei de locuinte, precum si renovarii locuintelor (modernizarea, consolidarea sau extinderea locuintei). Perioada de rambursare este de maxim 30 de ani pentru achizitia si constructia de locuinte, iar pentru renovarea locuintelor aceasta este de maxim 15 ani.

Dupa cum spun reprezentantii agentiei, dobanda este revizuibila la fiecare 6 luni, respectiv la 30 iunie si la 31 decembrie ale anului. Avansul solicitantului trebuie sa fie de cel putin 25% din valoarea investitiei finantate prin creditul ipotecar; garantia ceruta este ipoteca de gradul I asupra imobilului ce face obiectul investitiei si/sau asupra altor imobile.

Finans Credit Ipotecar a fost infiintat in decembrie 2004  de Finansbank Holland – ce detine 99% din actiuni si are un capital social de 3 milioane Euro. 


PUBLICITATE: