Cable Direct schimba managementul
Luni, 03 Septembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Bogdan Lazarescu si Florin Visenescu au fost numiti in functia de Co-Managing Director ai regiei de vanzari media Cable Direct. Potrivit sursei, Vlad Tudosie, fostul Managing Director al Cable Direct, si-a depus demisia, aceasta intrand in vigoare din data de 3 septembrie.

“Suntem incantati ca echipa cea mai competenta in domeniul vanzarii de spatiu publicitar a accepat provocarea oferita de functiile inalte din Cable Direct” a declarat John Florescu, reprezentantul Centrade USA, compania care detine Cable Direct. “Statiile de televiziune prin cablu vor sa obtina profit, iar aceasta echipa are deja experienta cu statii de emisie importante: Sony AXN, Fox Kids (acum Jetix), HBO si Discovery Channel”.

Potrivit companiei, cei doi noi Co-Managing Directors, cu o experienta de 10 ani in industrie, vor conduce o echipa formata din 11 persoane, care acopera televiziune, print de cinema, reviste/ ziare si Internet. Bogdan Lazarescu si Florin Visenescu isi vor imparti sarcinile si vor raporta totul managementului Centrade.

Cable Direct a fost infiintata in 1999 ca o companie dedicata vanzarii de publicitate pentru televiziunea prin cablu. Florin Visenescu  s-a alaturat echipei Cable Direct in 2001, fiind urmat doi ani mai tarziu de Bogdan Lazarescu, la acea data Director de Vanzari MTV.

AdPlayersFile

Prima companie din Romania care a avut ca obiect de activitate  vanzarea si comercializarea de spatiu de emisie al televiziunilor prin cablu, potrivit companiei, Cable Direct are in portofoliul de vanzari cinema, print, on-line si mobile advertising.

Printre canalele de comunicare vandute se numara posturile de televiziune: AXN, Discovery, HBO; cinematografele: Movieplex si reteaua Glandale; cotidianul 7Plus, un portofoliu de site-uri si serviciul 111.


PUBLICITATE: