Atac online la agentia Lowe?
Joi, 03 Aprilie 2008

 .

( AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Doua filme expediate astazi pe e-mail mai multor omeni din comunicare lasa cumva sa se inteleaga, din subiect dar si in urma vizionarii, ca o entitate pe numele Lowe ar fi parasita de angajati.

 

Lista oamenilor care au primit filmuletele conduc la ideea ca ar fi vorba de o companie din publicitate, pentru ca unul din filmulete pare sa fie inregistrat cu o camera de supraveghere intr-un cadru sau incapere cu numele „CREATIE”. Oficialii de comunicare ai grupului Lowe nu au putut fi contactati pentru a comenta cele doua filme care ar putea avea legatura cu posibila schimbare de sediu.

 

Contactate de catre AdPlayers, surse apropiate companiei au negat paternitatea agentiei Lowe pentru creatia publicitara. Desi la o prima vedere ambele filmulte par sa conduca la ideea unei relocari de companie, este greu de crezut ca acesta ar putea fi un viral de schimbare de sediu, mai ales ca unul dintre filmulete are un mesaj greu de descifrat in limitele unui limbaj decent in limba romana .

 

Nici calitatea productiei nu pare chiar opera unei agentii, ci mai degrama a unui creativ frustrat din afara, sau dat afara dintr-o agentie, si care, pentru a se razbuna, ar fi putut filma cu o camera un material video de o calitate indoielnica, intr-un ansamblu de birouri, in weekend.

 

Pana la raspunsul oficial al agentiei Lowe, asteptam si alte opinii sau comentarii legate de subiect, pe acelasi e-mail pe care am primit si filmele:

 


PUBLICITATE: