Webby Awards strange anual 8000 de inscrieri din Internet
Miercuri, 23 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Festivalul de comunicare digitala Webby Awards si-a extins inscrierile pana vineri, 25 ianuarie a.c. Competitia internationala premiaza cele mai bune website-uri, lucrari de advertising interactiv, web mobile, online film si video.

 

Lider international al intrecerilor care premiaza excelenta in acest domeniu,  Webby Awards a luat fiinta inca de la inceputurile Internetului, in anul 1996.  Printre nominalizatii editiilor trecute din intreaga lume se numara CNN, CNBC, si BBC pana la  USA Today, Wall Street Journal si New York Times.

 

Organizatorii competitiei sunt Academia Internationala de Arte si Stiinte Digitale (The International Academy of Digital Arts and Sciences), o organizatie in a carei componenta intra 550 membri experti web, personalitati de business, vizionari precum si celebritati ale creativitatii.

 

Academia este o organizatie intelectuala diversa, care inculde membri oameni de muzica cum sunt Beck si David Bowie, inventatorul in Internet Vint Cerf, Presedintele si fondatorul Virgin Atlantic Chairman -  Richard Branson. Printre membrii organizatiei se mai numara scriitori si editori ai unor publicatii precum The New York Times, Wired, Details, Fast Company, Elle, The Los Angeles Times, Vibe, and WallPaper. A 11-a editie anuala Webby Awards a primit mai mult de 8,000 de inscrieri din peste 60 tari ale lumii.

 

Pe ultima suta de metri, organizatorii au operat si cateva reduceri in grila de taxe pentru inscrierea lucrarilor la editia din acest an Webby Awards.

 


PUBLICITATE: