Ramai cu ma-ta pe 14, 15 si 16 Noiembrie la Sala Palatului. Concert ACADELIA la Bucuresti.
Miercuri, 06 Iunie 2018
 

Credit: Global Entertainment / Global Events

Ramai cu ma-ta pe 14, 15 si 16 Noiembrie la Sala Palatului. 

adplayers. info

„Ramai cu ma-ta” pe 14, 15 si 16 Noiembrie la Sala Palatului. Delia revine toamna aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Rebela Delia va pronunta „ramai cu ma-ta” si „du-te-ma, baby!” intr-un concert ce va ava loc pe 14, 15 si 16 noiembrie la Sala Palatului din Bucresti. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinati si nevaccinati vor avea acces in sala doar cu acordul parintilor , mai spun promotorii evenimentului.

„Continutul acestui show poate dauna grav persoanelor aflate la regim” spun organizatorii.  „Show-ul poate contine urme de ironie, dulceata de zmeura si niste samburi de adevar. Daca manifestati alergie la cele mentionate mai sus, va rugam adresati-va medicului dumneavoastra. Acest show este recomandat atat sanatatii dumneavoastra psihice, cat si vindecarii anumitor afectiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian si indicele glicemic extrem de scazut. Pentru o mai buna desfasurare de forte, incurajam pe toata durata spectacolului consumul moderat de dulce.

Biletele au fost deja puse in vanzare aici. De asemenea, exista optiunea achizitionarii de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia  are un cost separat fata de pretul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participantii sa aiba ahizitionat si un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe langa accesul la  meet & greet  cumparatorii acestei categorii de pret primesc si un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition si poza cu autograf.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Laura Giurcanu, Selly si multi altii. 

Mai mult in 
entertainment, Influnceres, Ambasadori de Brand


PUBLICITATE: